H LG παρουσιάζει τη νέα σειρά soundbars με Dolby Atmos και DTS:X

H LG παρουσιάζει τη νέα σειρά soundbars με Dolby Atmos και DTS:X

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στη φετινή CES, η LG παρουσίασε μία νέα γκάμα soundbars, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή απόδοση ήχου που προσφέρουν.

Τα νέα soundbars της LG, τα μοντέλα SN9YG και το κορυφαίο SN11RG αποτελούν προϊόν συνεργασίας της εταιρείας με την Meridian Audio με λειτουργία Bass και Space, που ενισχύουν την αναπαραγωγή χαμηλής συχνότητας και διευρύνουν τη ζώνη ήχου, μαζί με το Image Elevation, το οποίο εξασφαλίζει μια ζωντανή εμπειρία ακρόασης αυξάνοντας το ύψος ήχου των οργάνων και των φωνητικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του ακροατή. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς του 2020 υποστηρίζουν το Dolby Atmos και το DTS:X.

Το νέο χαρακτηριστικό για τα κορυφαία soundbar της LG, το AI Room Calibration εγγυάται πιο αναβαθμισμένο ήχο, προσαρμόζοντας αυτόματα την απόδοση του ήχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δωματίου που είναι τοποθετημένο. Αυτά τα προηγμένα μοντέλα είναι αυτο-βαθμονομημένα, ικανά να αναγνωρίζουν και να αναλύουν τόνους, ώστε να αξιολογούν με ακρίβεια τις διαστάσεις ενός χώρου και να προσαρμόζουν ανάλογα την απόδοση του ήχου. Επιπλέον, τα soundbars της LG διαθέτουν έναν προηγμένο αλγόριθμο επεξεργασίας, μαζί με 4K Pass-Through για περισσότερο κινηματογραφικό ήχο με το προαιρετικό σετ ασύρματου οπίσθιου ηχείου SPK8, συμβατό με τα περισσότερα νέα μοντέλα Soundbars της LG.

Οι μπάρες της LG έχουν ενσωματωμένο το Google Assistant για φωνητικό έλεγχο, ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας περιλαμβάνεται και το ενισχυμένο κανάλι επιστροφής ήχου (enhanced audio return channel – eARC), ώστε οι κάτοχοι να μπορούν να συνδέουν εξωτερικές συσκευές απευθείας στις τηλεοράσεις που είναι συμβατές με το eARC και να απολαμβάνουν με αυτόν τον τρόπο τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας σε Dolby True HD ή DTS Master Audio.

Τα νέα soundbars της LG μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό συμπλήρωμα των τηλεοράσεων που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία, ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την ενσωμάτωση σε όλους τους χώρους.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *