H Vivo εμπλουτίζει τις selfies με νέα χαρακτηριστικά

H Vivo εμπλουτίζει τις selfies με νέα χαρακτηριστικά

Το Vivo V17 Pro δημιουργεί άλλα δεδομένα στην αυτοφωτογράφηση με τη διπλή αναδιπλούμενη κάμερα και το ενσωματωμένο flash στο εμπρός μέρος.

Η pop up κάμερα για τις selfies έχει μετατραπεί σε νέα τάση στον κόσμο των smartphones, με την Vivo να εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την τάση αυτή με μία αναδιπλούμενη κάμερα με διπλό φακό, η οποία αναδύεται πίσω από την οθόνη. Ταυτόχρονα, υπάρχει και ενσωματωμένο flash, σε ένα σύστημα που η εταιρεία ονομάζει ως Selfie Softlight και υπόσχεται υψηλή ποιότητα φωτογράφισης για τα πορτρέτα και όχι μόνο. Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών ο διπλός φακός έχει έναν αισθητήρα 32 Megapixel, σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα για ευρυγώνιες λήψεις στα 8 Megapixel.

Αναφορικά με τις άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του νέου smartphone, το Vivo V17 είναι εξοπλισμένο με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED, διαγωνίου 6.44 ιντσών σε ανάλυση 1080×2400 pixels. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 675, με μνήμη RAM 8 GB και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης στα 128 GB.

Στο πίσω μέρος του Vivo V17 Pro υπάρχει ένα σύστημα με 4 αισθητήρες, στα 48, 13, 8 και 2 Megapixel, με ικανότητα οπτικού zoom στα 2x και δυνατότητα λήψης ευρείας γωνίας έως και 105 μοιρών. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 4100 mAh. Το λειτουργικό σύστημα του Vivo V17 Pro είναι το Android 9, ενώ αυτό είναι και το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έρχεται εξοπλισμένο με USB Type C.

Η έναρξη των πωλήσεων του νέου μοντέλου της Vivo είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του Σεπτεμβρίου 2019, με την Ινδία να αποτελεί τον πρώτο σταθμό στην εμπορική του πορεία. Η τιμή του εκεί αναμένεται να κινείται σε προσιτά επίπεδα, αφού δεν θα ξεπερνά τα 400 ευρώ. Η κινέζικη εταιρεία δεν έχει δώσει στοιχεία για το εάν θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο σε άλλες αγορές της Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *