Mad Max σκηνές σε «τρελούς» ινδικούς δρόμους! (video)

Παλαβές ήταν οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σε δρόμους της Ινδίας που θυμίζουν στους παλιότερους ταινίες… «Mad Max» και στους νεότερους το «The Fast and the Furious»!

Στο κρατίδιο Ταμίλ Ναϊντού της Ινδίας δυο οδηγοί λεωφορείων πηγαίνουν «κομμάτια» κάνοντας κόντρα για το ποιος θα φτάσει γρηγορότερα στον προορισμό του που απέχει καμιά 40αριά χιλιόμετρα πιο μακριά, από την κωμόπολη Πολάτσι μέχρι την πόλη… Κοϊμπατόρε (Pollachi και Coimbatore, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν σας παραπλανάμε)!

Το βίντεο «ανέβηκε» στο «youtube» την Κυριακή από τον «καλλιτέχνη», έναν που ακολουθούσε μα μοτοσυκλέτα προσπαθώντας να καταγράψει τον αγώνα, που περιλάμβανε τρελές ενέργειες οι οποίες απασχόλησαν τις τοπικές αστυνομικές αρχές και οι οδηγοί έχασαν τα διπλώματά τους.

Για το αν στην Ινδία παίζουν ρόλο γνωριμίες που σβήνουν κλήσεις και επιστρέφουν διπλώματα, δεν μπορούμε να σας διαφωτίσουμε, καθώς οι γνώσεις μας είναι περιορισμένες, αν και υποψίες υπάρχουν!

Έκτοτε μέχρι τώρα έχουν επισκεφθεί και παρακολουθήσει το βίντεο περισσότεροι από 300.000 νοματαίοι! Όπως ενημερώνει το ρωσικό Sputnik, προσφάτως η Ινδία απέσπασε από την Κίνα τα σκήπτρα για την χώρα με τους πιο επικίνδυνους δρόμους.

Κάτι καταλάβαμε από το βίντεο! Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά, 410 νεκροί την ημέρα και 150.000 τον χρόνο, σε ένα έθνος βέβαια που πλέον ανέρχεται σε πάνω από 1,3 δισεκατομμύριο ψυχές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *