O «Θρόνος του Gaming»: Predator Thronos Gaming Chair από την Acer

O «Θρόνος του Gaming»: Predator Thronos Gaming Chair από την Acer

Δείτε ακόμα

  • Τεχνητή νοημοσύνη έφτιαξε νέα επίπεδα για το ιστορικό βιντεοπαιχνίδι Doom 10/05 23:50
  • Huawei MediaPad M5: Ένα tablet που αλλάζει τα δεδομένα 06/07 17:11

Όσοι ασχολούνται με το gaming γνωρίζουν πως μια αναπαυτική πολυθρόνα για απολαμβάνει το παιχνίδι σου είναι εκ των ων ουκ άνευ- ωστόσο η Acer πήγε πολλά βήματα παραπέρα, με το Predator Thronοs Gaming Chair που παρουσίασε στην IFA 2018 στο Βερολίνο.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, το Predator Thronos αποτελεί την εξέλιξη της gaming πολυθρόνας, για «ένα νέο επίπεδο gamer». Η ατσάλινη δομή της είναι ύψους 1,5 μέτρων, και είναι βαμμένη μαύρη με λευκό ή μπλε. Ο gamer «εμβυθίζεται» στο παιχνίδι μέσω δονήσεων της καρέκλας, η οποία δονείται ανάλογα με τις συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στο παιχνίδι. Η ίδια η καρέκλα έχει εργονομικό σχεδιασμό, θέση για τα πόδια, μπορεί να ρυθμίζεται για να βολεύει καλύτερα τον χρήστη και βρίσκεται μέσα σε μια «καμπίνα» που μπορεί να αποκτά κλίση 140 μοιρών. Ο «Θρόνος» της Acer επίσης διαθέτει τρεις οθόνες των 27 ιντσών και χώρο για ένα Predator gaming PC. Όπως σημειώνει η εταιρεία, «με ενσωματωμένο ένα Predator PC και τριπλές Predator οθόνες, συν gadgets, το Thronos γίνεται κάτι παραπάνω από καρέκλα ενός gamer- είναι η σπηλιά ενός gamer».

THE VERGE

Το Thronos θυμίζει αρκετά κάτι που θα ταίριαζε πολύ σε χώρο με «ηλεκτρονικά» (arcade), ενώ ταυτόχρονα παραπέμπει σε έπιπλο. Στην αριστερή του πλευρά υπάρχει ένα control pad για να μπορεί ο χρήστης να ρυθμίζει την κλίση της γωνίας, του υποποδίου και των οθονών, ενώ μπροστά από την καρέκλα υπάρχει ένα μικρό τραπέζι για το πληκτρολόγιο και το mouse (για τα οποία δεν υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν να γλιστρούν λόγω της κλίσης της καρέκλας).

Τα σχόλια του ειδικού Τύπου είναι ιδιαίτερα θετικά, με πολλούς από αυτούς που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Thronos να σχολιάζουν το πόσο «εμβυθιστική» ήταν η όλη εμπειρία. Σημειώνεται πως η Acer δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του Thronos, αναφέροντας ωστόσο πως θα κυκλοφορήσει κατά τα τέλη του έτους.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *