Roast beef τυλιγμένα σε κριτσίνια με κρέμα μουστάρδας

Μια εύκολη και ιδιαίτερη σε γεύση συνταγή για μια βραδινή συγκέντρωση με φίλους…

 

ΥΛΙΚΑ

1. 1 κομμάτι μπριζόλα μοσχαρίσια γύρω στα 500-600γρ

2. ελαίολαδο

3. Κριτσίνια λεπτά

4. 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon maille

5. 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

6. Πιπέρι μαύρο σπασμένο

7. Κόλιανδρο σε κόκκους σπασμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σοτάρουμε τη μπριζόλα σε πολύ δυνατή φωτιά για να πάρει χρωμα και μετά τη ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°c για περιπου 6-7 λεπτά μέχρι ενα θερμόμετρο δείξει ότι η εσωτερική θερμοκρασία του κρέατος είναι 60°c.

2. Κρυώνουμε το φιλέτο και μετά το βουτάμε μέσα στο πιπέρι και στο κολίανδρο.

3. Το σοτάρουμε σε πολύ δυνατό τηγάνι ίσα για να ψηθεί.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *