Αναρτήθηκε η προσωρινή λίστα για τις 8.933 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων που επελέγησαν για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης» και να καλύψουν θέσεις εργασίας σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος σε φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, ανά την επικράτεια.

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους επιβλέποντες φορείς ή και στις υπηρεσίες τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της σχετικής δημόσιας πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

Από το μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για τον λόγο που αποκλείστηκαν, από τον σχετικό πίνακα αποκλειομένων που επίσης αναρτήθηκε.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω πινάκων μπορούν να υποβληθούν από την επομένη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης των πινάκων στον διαδικτυακό τόπο του οργανισμού (www.oaed.gr). Βέβαια, λόγω των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η επόμενη εργάσιμη ημέρα είναι η ερχόμενη Τρίτη 30 Απριλίου. Οι ενστάσεις θα μπορούν να υποβληθούν από τις 10 το πρωί της Τρίτης έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαΐου. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Οι ενιστάμενοι οφείλουν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή μέσω των νόμιμων αντιπροσώπων τους (με εξουσιοδότηση) στο αρμόδιο κέντρο προώθησης της απασχόλησης (ΚΠΑ2) της περιοχής τους, μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Μαΐου, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας υπηρεσίας.

ΈντυπηΠηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *