Η Google αποσύρει το QuickOffice

1Με μία ανακοίνωση, μέσω του blog των Google Apps, η Google γνωστοποίησε ότι η πορεία της σουίτας δημιουργίας και επεξεργασίας εγγράφων QuickOffice έφτασε στο τέλος της.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με την ενσωμάτωση των λειτουργιών του Quick Office στις εφαρμογές Google Docs, Sheets και Slides, ο λόγος ύπαρξης της αυτόνομης εφαρμογής QuickOffice έχει πάψει να υφίσταται.

Έτσι, η εφαρμογή θα αποσυρθεί από τα Google Play και App Store εντός των επόμενων εβδομάδων. Οι ήδη υπάρχοντες χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή, ωστόσο δεν θα υπάρχει προσθήκη νέων χαρακτηριστικών ενώ νέοι χρήστες δεν θα μπορούν να την εγκαταστήσουν.

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου GoogleI/O, η αμερικανική εταιρεία διατύπωσε την πρόθεσή της να προσθέσει δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του Office στις εφαρμογές της, επιλύοντας έτσι και ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το QuickOffice. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Google είχε εξαγοράσει την εφαρμογή QuickOffice μόλις πριν από δύο χρόνια, ενώ η εφαρμογή είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση το 2002

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *