Μάθετε τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος των ανδρών

1Έχετε ποτέ προσέξει την στάση του σώματος κάποιου άνδρα που σας προκαλεί την προσοχή αλλά δεν ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει; Διαβάστε παρακάτω τι σημαίνουν οι διάφορες στάσεις του σώματος στους άνδρες και… πάρτε τα μέτρα σας.

Στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα

Αν ο άνδρας που κοιτάτε στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος του, ο ίδιος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής. Προστατεύει σωματικά και μεταφορικά την καρδιά του.

Στέκεται όρθιος με τα χέρια στη μέση
Αν μιλάτε σε έναν άνδρα και αυτός στέκεται με τα χέρια στους γοφούς προς τα εσάς έχει αυτοπεποίθηση και αισθάνεται θεός!

Γέρνει προς τα εσάς όταν σας μιλά

Νοιώθει σαν…συρραπτικό! Θέλει να είναι ένα αξεσουάρ του γραφείου. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να του φέρετε ένα κομμάτι χαρτί. Θα λατρέψει που γνωρίζετε πως σκέφτεται!

Έχει τα χέρια του στις τσέπες

Αν ο άνδρας βάζει τα χέρια στις τσέπες του, σίγουρα κρύβει ένα μυστικό και αυτό είναι ίσως κάτι τρομερό. Στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνει ότι φοράει μια μάσκα ανθρώπου αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας τράγος που μιλά. Εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι τράγοι που μιλάνε είναι πολύ ωραίοι, οπότε δεν χρειάζεται να τον διαγράψετε ακόμα.

Ακουμπά το πρόσωπό του ανέμελα

Εάν ο άνδρας με τον οποίο είστε μαζί ακουμπά το πρόσωπό του αυτός θέλει να του χτυπήσετε ελαφρά την μύτη.

Παίζει με το ρολόι του

Αν ο φίλος σας παίζει με το ρολόι του, ελπίζει ότι θα τον βοηθήσετε να κάνει μια μηχανή του χρόνου για να πάει πίσω στο χρόνο και να βεβαιωθεί ότι τα μπλε M&M δεν φτιάχτηκαν ποτέ. Μπορεί επίσης απλά να κοιτά την ώρα αλλά μάλλον όχι.

Χασμουριέται

Ενώ μπορεί να φαίνεται ότι ο άνθρωπος σας είναι απλά κουρασμένος και χασμουριέται – αυτός είναι στην πραγματικότητα προσποιείται ότι είναι ένα χρυσόψαρο και θέλει να του ρίξετε λίγο φαγητό στη γυάλα του.

Σταυρώνει τα πόδια του

Αν ένας άντρας κάθεται σταυροπόδι κοντά σας, ανησυχεί ότι θα έχετε την ευκαιρία να τον χτυπήσετε στα αχαμνά του. Σιγουρευτείτε ότι θα τον κάνετε να ξέρει ότι δεν σας ενδιαφέρει αυτό σήμερα. Αργότερα αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τη συμπεριφορά του.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *