Έρχεται το brand «Nokia by Microsoft»;

3Σύμφωνα με μία τελευταία διαρροή, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, η Microsoft, μετά την εξαγορά του τμήματος συσκευών της Nokia, σκοπεύει να λανσάρει το νέο brand «Nokia by Microsoft».

Η συμφωνία μεταξύ Nokia και Microsoft οριστικοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες έναντι του ποσού των 5,44 δισεκατομμυρίων ευρώ και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ένδειξη για τις προθέσεις της Microsoft.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον @evleaks οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για ένα νέο brand name το οποίο δεν θα περιλαμβάνει μόνο τα smartphones αλλά και τα μελλοντικά tablets.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι η Microsoft θα αποσύρει σταδιακά το brand Surface από τις ταμπλέτες της, αντικαθιστώντας το με το brand Lumia. Παράλληλα, οι συσκευές smartphone θα ακολουθούν το brand Nokia by Microsoft.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να αποσύρει το brand Nokia, μετά το πέρας 18 μηνών από την οριστικοποίηση της εξαγοράς. Δηλαδή συσκευές όπως η σειρά Nokia X θα «χάσουν» την επωνυμία Nokia μετά την 31η Δεκεμβρίου 2015. Επιπλέον, η σειρά συσκευών Asha δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Nokia μετά το πέρασμα δέκα ετών από τη συμφωνία εξαγοράς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *