Η Apple ανανεώνει τη σειρά iPod touch

5Η Apple ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς iPod touch, πέμπτης γενιάς, με νέα χρώματα, μία νέα έκδοση στα 16GB με κάμερα iSight και νέες χαμηλότερες τιμές διάθεσης.

Το σύνολο της νέας σειράς iPod touch θα διαθέτει κάμερα iSight με αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel και ικανότητα λήψης βίντεο σε ποιότητα 1080p. Παράλληλα, τα νέα μοντέλα της σειράς θα ενσωματώνουν οθόνη Retina διαγωνίου 4 ιντσών, επεξεργαστή A5 και κάμερα FaceTime, ενώ διατηρείται το λεπτό αλουμινένιο σώμα.

Η έκδοση των 16GB θα διατίθεται στα 199 δολάρια, η έκδοση των 32GB θα είναι διαθέσιμη στα 249 δολάρια (από 299 δολάρια) και η έκδοση των 64GB στα 299 δολάρια (από 399 δολάρια). Η σειρά θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα iOS 7 ενώ, όπως ανακοινώθηκε, από το ερχόμενο φθινόπωρο θα υποστηρίζει το λειτουργικό σύστημα iOS 8.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκδοση των 16GB είχε κυκλοφορήσει αρχικά πέρυσι χωρίς κάμερα, στην τιμή των 229 δολαρίων και μόνο σε χρώματα λευκό και μαύρο, σε μία προσπάθεια της Apple να ρίξει τις τιμές της σειράς. Πλέον η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα είναι διαθέσιμη και αντικαθίσταται από την έκδοση των 16GB με την iSight κάμερα.

Το iPod touch με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB είναι ήδη διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *