Η Apple θέτει παραγγελίες για το νέο της iPhone 6

1Η Apple φέρεται να έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της την κατασκευή περί των 80 εκατομμυρίων νέων iPhones, έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Αυτό υποστηρίζεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal και αν επιβεβαιωθεί θα αποτελεί τη μεγαλύτερη αρχική παραγωγή στην ιστορία του iPhone. Η μεγάλη αυτή παραγγελία θα αφορά τα νέα μοντέλα της Apple, με τις μεγαλύτερες οθόνες των 4,7 και 5,5 ιντσών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη αρχική παραγωγή για τα iPhone 5S και 5C έφτασε τις 50 με 60 εκατομμύρια συσκευές.

Αν και τα παραπάνω προαναγγέλλουν ένα φιλόδοξο λανσάρισμα για τα νέα iPhones, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε ότι ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο η Apple έχει έρθει σε συμφωνία συνεργασίας με την China Mobile η οποία διαθέτει πάνω από 790 εκατομμύρια συνδρομητές. Ενδεχομένως αυτό το στοιχείο να δικαιολογεί, εν μέρει, και τη μεγαλύτερη αρχική παραγωγή συσκευών.

Στο ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι οι εταιρείες Foxconn και Pegatron πρόκειται να αναλάβουν τη μαζική παραγωγή του iPhone των 4,7 ιντσών από τον επόμενο μήνα, ενώ η HonHai Precision Industry, θυγατρική της Foxconn, θα αναλάβει την παραγωγή του μοντέλου των 5,5 ιντσών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με φήμες και διαρροές τα νέα μοντέλα iPhone θα διαθέτουν μεταλλικό περίβλημα όπως συμβαίνει και με τα iPhone 5S και πιθανότατα θα κυκλοφορήσουν σε ποικιλία εναλλακτικών χρωμάτων. Επίσης, σύμφωνα με το Reuters, οι νέες συσκευές θα διαθέτουν νέο in-cell πάνελ αφής, ενσωματωμένο στην οθόνη, κάτι που φέρεται να δυσκολεύει την παραγωγή του μοντέλου των 5,5 ιντσών.

Επιπρόσθετα, οι νέες συσκευές της Apple αναμένεται να διαθέτουν επικάλυψη από ζαφείρι για την προστασία της οθόνης και όχι Corning Gorilla Glass, καλύτερη κάμερα και ενσωματωμένο βαρόμετρο για τη συλλογή περιβαλλοντικών πληροφοριών, το οποίο ενδέχεται να συνδέεται και με μελλοντικές wearable συσκευές της εταιρείας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *