Η Dell ανακοίνωσε τις σειρές laptop Inspiron 3000 και 5000

2Η Dell ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς 3000.

Τα εν λόγω μοντέλα laptop είναι σχεδιασμένα με δυναμικά και ευέλικτα χαρακτηριστικά ενώ έχουν ενσωματωθεί σε αυτά επεξεργαστές Intel 4ης γενιάς, σκληροί δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας και οθόνες αφής 10 σημείων εξαιρετικής απόκρισης με ανάλυση Full HD.

Πιο αναλυτικά, τα νέα laptop Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς 5000 περιλαμβάνουν πολυάριθμα χαρακτηριστικά για να προσφέρουν άνεση και είναι ιδανικά για οποιαδήποτε εκπαιδευτική χρήση ή για να χρησιμοποιούνται από πολλά μέλη της οικογένειας. Οι οικογένειες θα απολαύσουν μια φορητή, πολύπλευρη εμπειρία computing ενισχυμένη από high-end επιλογές, όπως εντυπωσιακές οθόνες που πλαισιώνονται από ένα όμορφο, ματ καπάκι από brushed aluminum (βουρτσισμένο αλουμίνιο).

Τα νέα Inspiron βασίζονται στην ισχύ των επεξεργαστών 4ης γενιάς Intel Core i που βοηθούν να επεκταθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ προσφέρονται με προαιρετική κάρτα γραφικών AMD Radeon ή NVIDIA GeForce. Με δεδομένο το γεγονός ότι η ψυχαγωγική χρήση προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα μετά από μια μέρα εργασίας ή μελέτης, οι νέοι φορητοί υπολογιστές διαθέτουν ηχεία Waves MaxxAudio για μια πλούσια εμπειρία ήχου.

Τα Inspiron 14, 15 και 17 της σειράς Inspiron 5000 και τα Inspiron 14 και 15 της σειράς Inspiron 3000 είναι διαθέσιμα άμεσα. Το Inspiron 15 της σειράς 5000 είναι διαθέσιμο σε ασημί και κόκκινο χρώμα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *