Νέα action cam από τη Sony

60Η Sony παρουσίασε τη νέα της action cam, HDR-AS20, η οποία συνδυάζει ευρυγώνιο φακό Zeiss Tessar, ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας.Πιο αναλυτικά, η AS20 ενσωματώνει τον ευρυγώνιο φακό Zeiss Tessar με πεδίο προβολής 170 μοιρών ή 120 μοιρών με ενεργοποιημένη τη λειτουργία SteadyShot, πλησιάζει δηλαδή τα πεδία της ανθρώπινης όρασης.
Διαθέτει ακόμα αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού Exmor R CMOS που εξασφαλίζει βίντεο σε ποιότητα Full HD και φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες λήψης χαμηλού φωτισμού.

61Επιπλέον, η εγγραφή σε υψηλή ταχύτητα bit, που φτάνει τα 28Mbps, προσφέρει ιδιαίτερα αναλυτικές λήψεις, ακόμα και σε σκηνές με πολύ κόσμο, όπου η κάμερα αλλά και τα θέματα κινούνται.
Το σύστημα σταθεροποίησης SteadyShot μειώνει τις δονήσεις που δημιουργούν τρέμουλο στη λήψη, όταν ο χρήστης, ανάλογα με το άθλημα που ασκεί, αναπτύσσει υψηλή ταχύτητα ή όταν υπάρχει έντονος κυματισμός ή ισχυρός άνεμος.
Παράλληλα, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο, το οποίο αναλαμβάνει τη σύλληψη του φυσικού ήχου, προσθέτοντας περισσότερο ρεαλισμό στο βίντεο.

62

Σε επίπεδο διασύνδεσης, η HDR-AS20 συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο Live-View RM-LVR1, που μπορεί να φορεθεί, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi.
Μέσω του τηλεχειριστηρίου η action cam μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση, όταν είναι τοποθετημένη σε σημεία όπως μία σανίδα του σερφ ή το κράνος του ποδηλάτη. Τέλος, η διάρκεια της μπαταρίας της κάμερας φτάνει τα 130 λεπτά με ενεργοποιημένο το Wi-Fi ή στα 150 λεπτά όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *