Νέο iPad Air με βελτιωμένη κάμερα και ταχύτερο επεξεργαστή

29Η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο επόμενο iPad Air κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel, εγκαταλείποντας τα 5 Megapixel του σημερινού μοντέλου.Η επόμενη γενιά του iPad Air της Apple αναμένεται να ενσωματώνει ταχύτερο επεξεργαστή και κάμερα με βελτιωμένο αισθητήρα, σε σχέση με το σημερινό μοντέλο της εταιρείας.
Σύμφωνα με την κορεατική ιστοσελίδα ETNews, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο επόμενο iPad Air κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel, εγκαταλείποντας τα 5 Megapixel του σημερινού μοντέλου.
Ενδέχεται η νέα κάμερα να προέρχεται από το iPhone 5s, το οποίο επίσης ενσωματώνει αισθητήρα μεγαλύτερης ανάλυσης για βελτιωμένη απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8 θα προσφέρει πρόσθετες αναβαθμίσεις στον τομέα των φωτογραφικών επιδόσεων, τόσο στα σημερινά όσο και στα μελλοντικά μοντέλα iPad Air.
Παράλληλα με τη νέα κάμερα, το επόμενο iPad Air αναμένεται επίσης να ενσωματώνει και έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή A8. Το νέο μοντέλο επεξεργαστή πρόκειται να βελτιώσει τόσο την συνολική απόδοση της ταμπλέτας της Apple, έως και 50% σε σχέση με τον προγενέστερο επεξεργαστή A7, όσο και την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.
Η συσκευή αναμένεται να διατηρεί τα βασικά εξωτερικά γνωρίσματα του προκατόχου της, όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες και το σώμα αλουμινίου. Επιπλέον, αναμένεται να διατηρηθεί η οθόνη Retina των 9,7 ιντσών με ανάλυση που θα φτάνει τα 2048 x 1536 pixels. Ωστόσο, παραμένει ασαφές πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το νέο iPad Air, αν και φήμες θέλουν τις ανακοινώσεις να γίνονται τον προσεχή Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *