11 γυναίκες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν έχει σύνορα

Αυτά τα μοντέλα αλλάζουν εντελώς τη σύγχρονη αντίληψη της ομορφιάς. Είναι σαγηνευτικά στη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία τους. Δεν είναι σαν όλα τα άλλα.

Αυτό αγαπούμε περισσότερο απ ‘όλα στους ανθρώπους – όταν είναι όμορφοι και εξακολουθούν να παραμένουν ο εαυτός τους.

Μοναδικά μοντέλα διαφορετικά από όλα τα άλλα

Chantelle Brown-Young

Αυτό το μοντέλο από το Καναδά υποφέρει από μία δυσλειτουργία στη χρώση του δέρματος από τότε που ήταν τριών ετών. Κατάφερε να μετατρέψει την ανεπάρκεια της σε πλεονέκτημα και έγινε μοντέλο.
Chantelle Brown-Young

Viktoria Modesta

Αυτή η τραγουδίστρια και μοντέλο από την Λετονία είχε 15 αναποτελεσματικές επεμβάσεις στο πόδι της, το οποίο υπέστη βλάβες την ημέρα που γεννήθηκε. Το πόδι έπρεπε να ακρωτηριαστεί αμέσως μετά. Αυτό δεν μειώνει την αυτοπεποίθησή της … το αντίθετο μάλιστα.
Viktoria Modesta

Erica Irwin

Η 35 ετών Erica Irwin από την Καλιφόρνια θεωρείται ένα από τα ψηλότερα μοντέλα στον κόσμο με ύψος: 2,05 m.
Erica Irwin

Masha Tyelna

Αυτό το μοντέλο από την Ουκρανία έχει εκπληκτικά μεγάλα μάτια. Οι άνθρωποι συχνά την αποκαλούν «εξωγήινη» ή «όμορφο ξωτικό».
Masha Tyelna

Carmen Dell’Orefice

Αυτό το μοντέλο είναι ήδη 84 ετών, αλλά εξακολουθεί να είναι όμορφη και φωτογραφίζεται για τα πιο δημοφιλή περιοδικά στον κόσμο, έρχεται στην πασαρέλα και γίνεται το πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας.
Carmen Dell'Orefice

Jamie Brewer

Είναι το πρώτο παγκοσμίως γνωστό μοντέλο με σύνδρομο Down και έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως ηθοποιός στην τηλεοπτική σειρά American Horror Story.
Jamie Brewer

Denise Bidot

Αυτό το 28 ετών μοντέλο από το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εύσωμα μοντέλα. Η Bidot είναι υπερήφανη γιατί είναι ένα παράδειγμα για όλες εκείνες τις γυναίκες που είναι βαρύτερες από 55 kg.
Denise Bidot

Casey Legler

Αυτό το μοντέλο από την Γαλλία ήταν η πρώτη γυναίκα που υπόγραψε συμβόλαιο ως άνδρας. Με άλλα λόγια, η Casey Legler άρχισε να διαφημίζει ρούχα ανδρών. Το ύψος της (1,88 m), το κοντό κούρεμα της και το καλά καθορισμένο πηγούνι της πραγματικά την κάνουν να μοιάζει με νεαρό άνδρα.
Casey Legler

Moffy

Αυτή ονομάζεται η νέα Kate Moss. Η Moffy έγινε ευρέως γνωστή λόγω του στραβισμού της και είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή.
Moffy

Diandra Forrest

Η Diandra είναι μια πρασινομάτα Αφροαμερικανή αλμπίνο. Ο αλμπινισμός είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο ανάμεσα σε σκουρόχρωμους ανθρώπους και εκτιμάται ιδιαίτερα στη βιομηχανία της μόδας.
Diandra Forrest

Lolita, the Black Hannah Montana

Ο κόσμος έχει πλέον εντυπωσιαστεί με την απίστευτη ομορφιά της εξαιρετικά ελκυστικής νεαρής κοπέλας, που καλεί τον εαυτό της η Μαύρη Hannah Montana.
Lolita, the Black Hannah Montana

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *