Eκτός λειτουργίας για μισή ώρα το facebook

30Η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook βρέθηκε για αρκετή ώρα εκτός λειτουργίας, σε διάφορες περιοχές του κόσμου, χωρίς να έχει δοθεί προς το παρόν κάποια εξήγηση.Οι επισκέπτες της υπηρεσίας, όταν εισέρχονταν στη σελίδα του Facebook βρίσκονταν αντιμέτωποι με την ένδειξη ότι κάτι «πήγε λάθος» (Sorry, something went wrong). Παράλληλα, η Facebook ενημέρωνε ότι εργάζεται για να επιλύσει το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό.
Το πρόβλημα ήταν διεθνές και εμφανίστηκε λίγα λεπτά πριν τις 11 για να διορθωθεί τελικά λίγο πριν τις 11:30. Πρόσβαση στην υπηρεσία δεν είχαν αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και τμήματα της Ασίας, όπως η Ινδία, σύμφωνα με δημοσίευμα του TechCrunch.
κπρόσωπος του Facebook δήλωσε στην ιστοσελίδα CNet: «Νωρίτερα, σήμερα το πρωί δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα που δεν επέτρεψε στους χρήστες του Facebook να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία για σύντομο χρονικό διάστημα. Επιλύσαμε το πρόβλημα γρήγορα και πλέον το σύνολο των υπηρεσιών του Facebook έχουν επανέλθει στο 100%. Λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε». Ωστόσο, δεν δόθηκε στη δημοσιότητα ο λόγος που προκάλεσε το πρόβλημα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *