Manycam όλες οι υπηρεσίες κάμερας σε ένα πρόγραμμα PC

50Manycam όλες οι υπηρεσίες κάμερας σε ένα πρόγραμμα PC
Το πρόγραμμα ManyCam σας αφήνει να λειτουργήσετε πολλές Webcams ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου πραγματικών και εικονικών Webcams, ώστε να προσαρμόσετε τα βίντεο αυτά με ποικίλα αποτελέσματα και φίλτρα όπως φλόγες και μάτια cartoon. Το ManyCam μπορεί να κρατήσει video chat sessions open, monitor home security cameras, stream videos, και να εμφανίζεται μόνο η φωτογραφία σας όταν θέλετε να κουβεντιάσετε αλλά δεν θέλετε να παρουσιαστείτε. Το ManyCam 4.0 είναι δωρεάν λογισμικό αλλά παρέχει επίσης και τη συνδρομή επί πληρωμή που σας δίνει πολλά και χρήσιμα εργαλεία.

Μεταδώστε το βίντεο webcam σας ταυτόχρονα στο MSN Messenger, το Yahoo, Skype, το AIM, PalTalk και CamFrog. Το πρόγραμμα ManyCam σας αφήνει επίσης να προσθέσετε ζωντανά και εντυπωσιακά ειδικά εφέ όπως και τη γραφική παράσταση στα βίντεο και τις φωτογραφίες σας. Προσθέστε το κείμενο, γραφική παράσταση, αντικείμενα ή emoticons στο τηλεοπτικό παράθυρό σας κάνωντας το να ξεχωρίζει.

Δημιουργήστε τα δικά σας εφέ, τα εξαρτήματα προσώπου, τα υπόβαθρα και άλλα γραφικά με τα εργαλεία δημιουργίας εφέ. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα που έχετε δημιουργήσει στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας ή να τα κατεβάσετε κατ‘ ευθείαν στον υπολογιστή σας.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά :

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *