To Microsoft Torque έρχεται στο Android σας

microsoft-torque-app1To Microsoft Torque app στην δεύτερη εκδοχή του είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα Android smartphones και φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του Google Search.

Η εφαρμογή της Microsoft είχε αρχικά σχεδιαστεί για να κάνει αναζητήσεις κάθε είδους σε ένα smartwatch, αλλά πλέον, στην έκδοση 2.0 μπορεί να το εγκαταστήσει κανείς και σε όλα τα Android smartphones. Για τα αποτελέσματα που προσφέρει, βασίζεται στην μηχανή αναζήτησης Bing, ενώ διατίθεται δωρεάν στο Google Play.

Προσφέρει όλες τις δυνατότητες αναζήτησης που θέλει ο μέσος χρήστης, ενώ απαντά με σαφήνεια στις περισσότερες ερωτήσεις που μπορεί να έχει ο χρήστης. Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ενός δεύτερου βοηθού αναζήτησης σε ένα Android smartphone, αλλά είναι γεγονός ότι οι επιλογές δεν έβλαψαν ποτέ κανένα.

Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να κουνήσει το τηλέφωνό του και μετά να κάνει την ερώτηση στην οποία θέλει να λάβει τη σχετική απάντηση. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή Torque βρίσκεται στα πρώτα της βήματα και δεν υποστηρίζει ερωτήσεις σε άλλες γλώσσες όπως είναι η ελληνική. Εάν κάποιος θέλει να δει περισσότερες πιθανές απαντήσεις στην ερώτησή του μπορεί να κάνει Swipe με το δάχτυλό του στην οθόνη και να δει έτσι περισσότερα αποτελέσματα από το Bing

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *