Έξι πράγματα που δεν ξέρεις για τους μύες και τα οστά σου!

1Έξι πράγματα που δεν ξέρεις για τους μύες και τα οστά σου και πρέπει να μάθεις για να πάρεις τα μέτρα σου και τις προφυλάξεις σου!
– Τα οστά μπορούν να αυτοκαταστραφούν: Είναι δυνατόν τα οστά σου να καταστραφούν από την πρόσληψη αρκετού ασβεστίου…
– Είσαι ψηλότερος το πρωί: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο χόνδρος μεταξύ των οστών σου συμπιέζεται, κάνοντας σε περίπου 1 εκατοστό μικρότερο καθώς τελειώνει η μέρα.
– Το ένα τέταρτο των οστών σου βρίσκονται στα πόδια: Υπάρχουν 26 οστά σε κάθε πόδι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι 52 οστά (25%) από τα συνολικά 206 οστά του σώματος σου.
– Χρειάζονται περισσότεροι μύες για να κατσουφιάσεις παρά να χαμογελάσεις: Οι επιστήμονες δεν μπορούν να συμφωνήσουν για τον ακριβή αριθμό, αλλά χρειάζονται περισσότεροι μύες για να συνοφρυωθείς από όσους χρειάζονται για να χαμογελάσεις.
– Η γλώσσα σου είναι ο ισχυρότερος μυς στο σώμα σου: Σε σύγκριση με το μέγεθος της, η γλώσσα είναι ο πιο δυνατός μυς. Αλλά αμφιβάλλω αν μπορείς να σηκώσεις βάρη με αυτήν.
– Τα οστά μπορούν να είσαι ισχυρότερα από τον χάλυβα: Και πάλι, αυτή είναι μια σύγκριση γραμμάριο προς γραμμάριο, καθόσον ο χάλυβας είναι πυκνότερος και έχει μια υψηλότερη αντοχή στον εφελκυσμό.

Πηγη μολων λαβε

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *