Τελευταία Νέα

Αποτρίχωση με λέιζερ: Διαλύουμε τον μύθο !

Όπως θα δείτε, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι ουσιαστικά ένας τρόπος για να κάψει κανείς τις τρίχες στο σώμα τους μια για πάντα. Η διαδικασία περιλαμβάνει
έναν τεχνικό κατευθύνει “ριπές” λέιζερ σε κάθε τρίχα σε μικρές δόσεις. Αυτό το λέιζερ έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει την μελανίνη στις τρίχες, η οποία είναι μια χρωστική ουσία που δίνει τα μαλλιά, το δέρμα και τα μάτια το χρώμα τους.
Επειδή η μελανίνη βρίσκεται επίσης στο δέρμα, οι ριπές αυτές με λέιζερ πρέπει να είναι αρκετά μικρές, για να προληφθεί το κάψιμο του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος που η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πιο εύκολη διαδικασία για ανθρώπους που έχουν σκούρες τρίχες (με πολλή μελανίνη) ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος (με λίγη μελανίνη). Δεδομένου ότι το λέιζερ χτυπά τη μελανίνης στο εσωτερικό, οι τρίχες θερμαίνονται τόσο πολύ, ώστε τελικά καίγονται.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το νόημα της αποτρίχωσης με λέιζερ δεν είναι απλά να κάψει τις τρίχες, γιατί αυτό έχει μόνο προσωρινά αποτελέσματα (ακριβώς όπως το ξύρισμα ή η κλασική αποτρίχωση). Ο τεχνικός πρέπει να καταστρέψει βαθιά τον θύλακα της τρίχας για να εμποδίσει μόνιμα την ανάπτυξη νέα τρίχας σε εκείνο το σημείο.
Δείτε το μοναδικό βίντεο: Labels Περίεργα – Απίστευτα, Υγεία Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *