Η Μισέλ Ομπάμα τραγούδησε και χόρεψε Μπιγιονσέ στο Carpool με τον Τζέιμς Κόρντεν (video)

1Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεση, ενώ έδειξε και τις χορευτικές τις ικανότητες
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε καλεσμένη στο Carpool του Τζέιμς Κόρντεν. Ο Βρετανός ηθοποιός έχει γίνει διάσημος τελευταία, καθώς παίρνει συνεντεύξεις από διασημότητες, κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητο και τραγουδώντας καραόκε τραγούδια.

Στην τελευταία εκπομπή, ωστόσο, η οποία θα προβληθεί την Τετάρτη πρωταγωνιστεί η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα, η οποία, όπως φαίνεται από το το promo της εκπομπής, εμφανίστηκε με χαλαρή διάθεσης, χωρίς μάλιστα να διαστάσει να χορέψει και να τραγουδήσει στους ρυθμούς του «Single Ladies» της Μπιγιονσέ.

Πιο αναλυτικά, ο Βρετανός ηθοποιός φαίνεται στο promo να πλησιάζει την είσοδο του Λευκού Οίκου για μια ξενάγηση, όταν ξαφνικά μπαίνει στο αυτοκίνητο του η Μισέλ Ομάμα, αφήνοντας έκπληκτο τον κωμικό ηθοποιό. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στη συνέχεια, αποκάλυψε πως τα τελευταία επτάμισι χρόνια της έχει επιτραπεί να καθίσει στο μπροστινό κάθισμα ενός αυτοκινήτου, ακούγοντας μουσική μια φορά μονάχα, όταν η μεγαλύτερη κόρη της έκανε μαθήματα οδήγησης.

Στη συνέχεια η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα και ο Βρετανός ηθοποιός αφέθηκαν στους ρυθμούς του τραγουδιού της Μπιγιονσέ, χορεύοντας το χαρακτηριστικό χορευτικό της ποπ επιτυχίας.

Στο επιτυχημένο Carpool του Κόρντεν έχουν βρεθεί καλεσμένοι μεταξύ άλλων οι Στίβι Γουόντερ, Αντέλ, Έλτον Τζον, Τζάστιν Μπίμπερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *