Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο πρωθυπουργός

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO είχε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν έξω από τα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO ο πρόεδρος της Τάσος Τζήκας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τον περίμενε και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κιμπουρόπουλος, τον οποίο ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετίσει.
Αμέσως μετά προχώρησε στη αίθουσα συσκέψεων και άρχισε η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.
Αυτή τη στιγμή, ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί περιοδεία στα περίπτερα της 84ης ΔΕΘ.

Συνάντηση με τον Κ. Ζέρβα

Είχε προηγηθεί η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Υποδεχόμενος τον πρωθυπουργό, στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης ο κ. Ζέρβας τον καλωσόρισε και του χάρισε μία γραβάτα που φέρει το λογότυπο του δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μητσοτάκης αφού τον ευχαρίστησε είπε: «Είναι πολύ όμορφη και επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο, είμαι σίγουρος, ότι εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Πηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *