Γνωστή δημοσιογράφος πήγε να πληρώσει λογαριασμό κινητού και “έφαγε” πρόστιμο…590 ευρώ!

13Η γκαντεμιά στο μεγαλείο της για γνωστή δημοσιογράφο. Έφυγε από τη δουλειά της για να πάει να πληρώσει έναν λογαριασμό κινητού τηλεφώνου, τον οποίο 14χρωστούσε και της είχαν κόψει το τηλέφωνο, χωρίς να πάρει μαζί της το δίπλωμα, το κράνος και το ασφαλιστήριο, καθώς το κατάστημα όπου θα πήγαινε να πληρώσει ήταν πολύ κοντά.
Ένας αστυνόμος όμως, την σταμάτησε ην ώρα που ανέβαινε ανάποδα με τη μηχανή της έναν πεζόδρομο και της «έκοψε» πρόστιμο… 590 ευρώ!

Ο λόγος για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία μοιράστηκε τα όσα έζησε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο facebook.
«Μόλις τέλειωσαν οι καλοκαιρινές μου διακοπές. Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Βγήκα από την εφημερίδα να πάω με το μηχανάκι να πληρώσω την … που έκοψε το τηλέφωνο για οφειλή 9,70 ευρώ (καθότι λέει το μηχάνημα δεν αναγνωρίζει ποσά αλλά καθυστέρηση) και μια απερισκεψία να ανεβώ 20 μέτρα ένα πεζόδρομο ανάποδα μου κόστισε δύο κλήσεις συνολικού ύψους 570 ευρώ! Ο μπάτσος της ΓΑΔΑ που με τσάκωσε, εξάντλησε πάνω μου ΟΛΑ τα πρόστιμα της Οικουμένης. Καθώς αφού είχα φύγει από την εφημερίδα που ήταν στη γωνία δεν είχα μαζί μου ούτε άδεια, ούτε δίπλωμα, ούτε κράνος, ούτε ασφαλιστήριο (αυτό έχει λήξει)…. Δοξάστε με…».14

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *