Εξαφανίστε τις κρεατοελιές από το δέρμα σας με κάτι που έχετε όλοι στο ντουλάπι σας! (βίντεο)

Οι κρεατοελιές είναι κοινές είναι κοινές, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας. Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, κυρίως όμως εμφανίζονται σε σημεία που υπάρχουν τριβές, όπως ο λαιμός, οι μασχάλες ή το στέρνο.

Οι περισσότεροι θα βγάλουν τουλάχιστον μια κρεατοελιά στη ζωή τους. Δεν είναι σοβαρό ζήτημα, αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικές αν είναι ορατές σε κάποιο σημείο.

Οι κρεατοελιές σχετίζονται με την παχυσαρκία, αλλά δεν είναι ο μοναδικός λόγος που σχηματίζονται. Μερικές φορές, στενά ρούχα που προκαλούν τριβή μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση κρεατοελιών. Οι έγκυες γυναίκες επίσης μπορεί να αποκτήσουν κρεατοελιές.

Κοινές μέθοδοι αφαίρεσής τους περιλαμβάνουν τη κατάψυξη με υγρό άζωτο ή καύση και κόψιμο. Ωστόσο, υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος για να αφαιρέσετε τις κρεατοελιές στο σπίτι. Τρίψτε απλά λίγο μηλόξυδο με λίγο βαμβάκι ή μια μπατονέτα και εφαρμόζετε απευθείας επάνω στο δέρμα. Επαναλαμβάνετε καθημερινά για δύο με τέσσερις εβδομάδες, και η κρεατοελιά θα πέσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *