Η τέλεια δίαιτα: Συνδυάζει καύση λίπους με αύξηση μυϊκής μάζας

Ερευνητές από τον Καναδά υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν
την τέλεια δίαιτα, καθώς επιτρέπει σε όσους την ακολουθούν να χάσουν γρήγορα λίπος ενώ ταυτόχρονα να διατηρήσουν τους μύες τους.
Η νέα δίαιτα περιλαμβάνει έντονη σωματική άσκηση με βάρη καθώς και μείωση των θερμίδων που προσλαμβάνει κανείς κατά 40%.
Η έρευνα έγινε σε 40 νέους άνδρες οι οποίοι χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ. Το ένα γκρουπ έτρωγε περισσότερη πρωτεΐνη από το άλλο αλλά οι ποσότητες θερμίδων τους ήταν οι ίδιες ενώ έκανα και τις ίδιες ασκήσεις.
Το γκρουπ που έτρωγε περισσότερη πρωτεΐνη έχασε μισό κιλό λίπος παραπάνω ενώ «έχτισε» και ένα κιλό μυϊκής μάζας ενώ το άλλο γκρουπ διατήρησε τη μυϊκή του μάζα στα ίδια επίπεδα ενώ έχασε καθαρό λίπος.
Οι ερευνητές τονίζουν πως το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν πολύ σκληρό και πως είναι δύσκολο για τον οιονδήποτε να το ακολουθήσει σε ατομική βάση.
Επίσης τονίζουν πως έχει αποδειχθεί πως οι πολύ σκληρές δίαιτες οδηγούν συνολικά στην πρόσληψη βάρους καθώς ο οργανισμός καταπονείται πάρα πολύ και μόλις τελειώσει η δίαιτα παίρνει πίσω όλα τα χαμένα κιλά και ακόμα περισσότερα.
Labels Υγεία Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *