Ρεβάνς Ρεάλ – Μπαρτσελόνα και… Μπέιλ

H Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο, την ώρα που (σχεδόν) όλοι ασχολούνται με την υπόθεση Μπέιλ, το κλίμα στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας» και τη συμμετοχή του ή όχι στο ματς.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Το πρώτο από τα δύο «κλάσικο» Ρεάλ – Μπαρτσελόνα εντός τεσσάρων ημερών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» διεξάγεται απόψε (10 μ.μ.) και αποτελεί τη ρεβάνς για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου του Βασιλιά, αλλά και μαγνήτη για τους φιλάθλους ανά τον κόσμο. Το 1-1 που απέσπασε η Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι υποχρεώνει την Μπαρτσελόνα να αναζητήσει οπωσδήποτε γκολ στον σημερινό αγώνα, και με δεδομένη την επιστροφή στις παραγωγικές της εμφανίσεις με το επιβλητικό 4-2 στην έδρα της Σεβίλλης για το πρωτάθλημα, αναμένεται να παίξει το δημιουργικό ποδόσφαιρο που της ταιριάζει.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβλέπεται να προτιμήσει και πάλι τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην επίθεση των «μπλαουγκράνα», δίπλα στους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, εκτός εάν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού επιλέξει ένα λίγο πιο συντηρητικό σύστημα, το 4-2-3-1, οπότε αντί του Ντεμπελέ θα προτιμηθεί ο Κοουτίνιο, σύμφωνα με τα καταλανικά μέσα ενημέρωσης. Στην άμυνα, απέναντι στον πολύ επικίνδυνο Βινίσιους, ο κ. Βαλβέρδε σκοπεύει να τοποθετήσει ως δεξί μπακ τον Σεμέδο, ενώ στη μεσαία γραμμή έχει δίλημμα μεταξύ των Σέρζι Ρομπέρτο και Αρτούρο Βιδάλ.

Από την άλλη πλευρά, η προβληματική ιστορία που ακούει στο όνομα Γκάρεθ Μπέιλ εξακολουθεί να ταλανίζει τη Ρεάλ, αφού ο παίκτης πάνω στον οποίον υποτίθεται ότι χτίστηκε η φετινή ομάδα έχει αναστατώσει τα αποδυτήρια, τους φιλάθλους και τον Τύπο, και χθες αποτέλεσε και την αιτία ψυχρότητας μεταξύ του τεχνικού, Σαντιάγο Σολάρι, και των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς.

Ο Μπέιλ φέρεται να έχει μαλώσει με τη μισή και πλέον ομάδα, και αρνήθηκε να πανηγυρίσει για το νικητήριο τέρμα με τη Λεβάντε την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Χθες, ο κ. Σολάρι αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις περί Μπέιλ, αποφεύγοντας ακόμη και να πει αν θα αγωνιστεί απόψε. «Εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο στον αγώνα, ελπίζουμε να παίξουμε καλά όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί εστιάζουν και ο Γκάρεθ και όλοι οι παίκτες» είπε ψυχρά ο Αργεντινός προπονητής, που πιθανότατα θα προτιμήσει τον Βινίσιους από τον Ουαλλό ως βασικό.

Εκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Ριβάλντο: Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είπε ότι «αν ήμουν στη θέση του κ. Σολάρι, ο Μπέιλ θα ήταν βασικός κόντρα στην Μπάρτσα».

ΈντυπηΠηγή άρθρου – kathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *