Χρήστος Χολίδης: «Δεν θα κλειστώ σπίτι μου επειδή κάποιος μπορεί να με παρακολουθεί»

113Δημοσιεύματα ήθελαν τον Χρήστο Χολίδη να συγκατοικούσε και με την προηγούμενη σύντροφο του και με την τωρινή.

«Δεν ξέρω τι γράφεται, αλλά δεν έχω συζήσει ποτέ με καμία από τις συντρόφους μου. Μένω μόνος μου από το 2002 και δεν κρύβω ότι με τρομάζει η ιδέα της συγκατοίκησης. Για να πεις ότι μοιράζεσαι την ίδια στέγη με έναν άνθρωπο, πρέπει να σ’ το βγάζει και ο άλλος. Προς το παρόν, δεν το έχω δοκιμάσει και μάλιστα όταν μία φορά στο παρελθόν μου το ζήτησε μία σύντροφος μου, το αρνήθηκα και λίγο αργότερα χωρίσαμε. Πράγμα που σημαίνει ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση» τόνισε στο ΟΚ.
-Ήσουν πάντα πιστός στις σχέσεις σου;
«Ναι. Δεν έχω απατήσει ποτέ. Δεν μου αρέσει να στενοχωρώ τις συντρόφους μου και πράγματα που δεν θα ήθελα να κάνουν στις αδελφές μου, δεν θα τα έκανα ποτέ. Άσε που αν τολμούσα έστω και να σκεφτώ να απατήσω, θα με είχε καταλάβει πριν ακόμα στρίψω τη γωνία. Δεν μπορώ να πω ψέματα, θα κοκκίνιζα σαν τον φάρο. (Γελάει.)»
-Υπάρχει δόση αλήθειας στα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι μετακομίζεις σε άλλο σπίτι, λόγω των παπαράτσι οι οποίοι έχουν γίνει πιεστικοί για να σε απαθανατίσουν με τη σύντροφο σου;
«Όχι. Όπως επίσης δεν ισχύει ότι τσακώθηκα με φωτογράφο επειδή προσπάθησε να με τραβήξει μία φωτογραφία. Σέβομαι τον άλλον που πάει να βγάλει το μεροκάματο του και πολλές φόρες κιόλας τους έχω βγάλει και το καπέλο γιατί πραγματικά δεν τους πήρα χαμπάρι. Δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί, αλλά από τη στιγμή που κάνω μία δουλειά όπου εκτίθεμαι, ξέρω ότι θα συμβεί. Από εκεί και πέρα, δεν θα αλλάξω τον τρόπο ζωής μου, ούτε θα κλειστώ σπίτι μου επειδή κάποιος μπορεί να με παρακολουθεί.»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *