Ράικονεν: “Πάντα κάτι πάει στραβά”

179Με την τύχη του τα έβαλε ο Κίμι Ράικονεν με το Φιλανδό οδηγό της Ferrari να τονίζει πως πάντα κάτι πάει στραβά στους αγώνες του.Διαφορετικά περίμενε την εξέλιξη της επιστροφής του στη Ferrari ο Κίμι Ράικονεν με τον Φιλανδό να μην έχει μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Σύμφωνα με τον έμπειρο οδηγό ένας από τους βασικούς λόγου είναι η ατυχία που τον κυνηγά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σύγκρουσή του με τον Μαξ Τσίλτον στο Grand Prix του Μονακό.

“Έχω οδηγήσει πολύ καλά αρκετές φορές, αλλά υπάρχει πάντα κάτι που πάει στραβά στους αγώνες, όπως ζημιές από άλλους που με χτυπάνε. Είναι κρίμα. Για άλλη μία φορά είχαμε μία καλή θέση, αλλά αποκομίσαμε μία ζημιά, οπότε είναι απλώς κακή τύχη.

Μικρά πράγματα πάνε στραβά, αλλά κάνουν μία τεράστια διαφορά στο τέλος. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλούς τομείς. Έχουμε κάνει πολλά πράγματα με τον κινητήρα και γύρω από αυτόν, ωστόσο ακόμα υστερούμε σε ταχύτητα, και πρέπει να ανταγωνιστούμε την Mercedes, η οποία βρίσκεται αρκετά μπροστά από εμάς.

Γνωρίζουμε πως πρέπει να το κάνουμε αυτό, αλλά αυτά τα πράγματα δεν διορθώνονται γρήγορα, παίρνουν καιρό. Ξέρουμε τις αδυναμίες, αλλά αν ο καθένας μπορούσε να βελτιώσει το αυτοκίνητό του, τότε όλοι θα είχαν ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλύτερα. Αλλά μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα και τα πράγματα φτιάξουν λίγο, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, και μακάρι να είμαστε λίγο πιο τυχεροί στο μέλλον” ήταν το σχόλιο του Ράικονεν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *