Στόχος: Ακόμα καλύτερος

54Δε θα πρέπει να είχε παράπονο από την εμφάνισή του και την επίδοσή του στο μίτινγκ στίβου της Μπελινζόνα ο Κώστας Δουβαλίδης.

Το 13.44 και η πρόκρισή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης του δίνει την ψυχολογία για καλύτερες εμφανίσεις στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου, ιδιαίτερα γιατί την εβδομάδα που είχε προηγηθεί δεν είχα κάνει την προπόνηση που έπρεπε, λόγω ενόχλησης στο πόδι», τόνισε ο πανελλήνιος ρέκορντμαν των 110 μέτρων με εμπόδια, συμπληρώνοντας πως:

«Το καλό είναι πως τελικά έκανα δύο και όχι μία κούρσα, καθώς πριν από το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων, οι διοργανωτές είχαν μία ακόμη κούρσα ψηλών εμποδίων. Προπονητικά, δεν ήμουν έτοιμος να τρέξω στο ίδιο απόγευμα δύο γρήγορες κούρσες, για αυτό και δεν με ανησυχεί ότι στη βραδινή κούρσα ήμουν πιο αργός. Πιθανότατα, θα τρέξω τη Δευτέρα στην Πράγα, κάτι που θα γνωρίζω σίγουρα τις επόμενες μέρες».

Τέλος, τόνισε πως: «Το 13.44 με το 13.34 δείχνουν πολύ κοντά, όμως δεν είναι. Είναι μέσα στους στόχους μου στη χρονιά να κάνω ρεκόρ, όμως, ακόμη δεν ήρθε η στιγμή. Αυτό που προέχει είναι να κάνω αγώνες και να “βάλω” προπόνηση. Η καλύτερη στιγμή να ‘κυνηγήσω’ ρεκόρ είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *