Αυτά κάνουν ξεχωριστό τον Σουάρες…

36Τους λόγους που κάνουν τον Λουίς Σουάρες διαφορετικό από τους άλλους ανάφερε με δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην εθνική Ουρουγουάης, Ντιέγκο Λουγκάνο. Τι είπε για την γραμμή επίθεσης της «σελέστε».

Όλοι γνωρίζουν την ποιότητα του Λουίς Σουάρες, όπως και το πόσο κομβικό ρόλο έχει στην εθνική Ουρουγουάης για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Ντιέγκο Λουγκάνο.

Με δηλώσεις του στην «Daily Express», ο 33χρονος αμυντικός εξήγησε τους λόγους που κάνουν τον επιθετικό της Λίβερπουλ τόσο ξεχωριστό.

«Αυτός ο χαρακτήρας και η εσωτερική φλόγα, είναι που κάνουν τον Σουάρες διαφορετικό», ήταν η τοποθέτηση του διεθνούς Ουρουγουανού, για να προσθέσει: «Η εσωτερική φλόγα είναι αυτή που τον έχει κάνει νικητή. Την πείνα που έχει για την δόξα, την έχουν πολλοί λίγοι. Αγωνίζεται για κάθε μπαλιά και δεν τα παρατά».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη που τρέφουν οι συμπαίκτες του Λουίς Σουάρες για τον ίδιο, εκφράζοντας την χαρά που νοιώθει αγωνιζόμενος δίπλα του.

«Ο Σουάρες είναι ένας καλός συμπαίκτης και φίλος. Υπερασπίζεται τους συμπαίκτες του εντός του γηπέδου και ως αρχηγός της ομάδας, με κάνει να αισθάνομαι περήφανος που τον έχω δίπλα μου», ήταν τα λόγια του άσου της Γουέστ Μπρομ.

Εκτός των άλλων, ο Λουγκάνο υποστήριξε πως η εθνική Ουρουγουάης θα πρέπει να καταφέρει να συνδυάσει την επιθετική τριπλέτα των Σουάρες, Καβάνι και Φορλάν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, διότι λίγες εθνικές έχουν τέτοια ποιότητα στην γραμμή κρούσης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *