Μάρλον Μπράντο: Ήμουν θηρίο με απίστευτες σεξουαλικές ορμές – Είχα σχέση με τη Μονρόε

1Μέχρι σήμερα η προσωπική ζωή του διάσημου γόη ηθοποιού Μάρλον Μπράντο καλυπτόταν από ένα πέπλο μυστηρίου. Μέσα από εξομολογήσεις σε προσωπικές του κασέτες έρχονται στο φως οι πιο βαθιές σκέψεις του.

Στο 90λεπτο ντοκιμαντέρ Listen To Me Marlon, ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει πως είχε απίστευτα υψηλές σεξουαλικές ορμές και λειτουργούσε σαν θηρίο με τις γυναίκες. Ο Μάρλον Μπράντο αποκαλύπτει την έκταση της ακόρεστης όρεξής του για τις γυναίκες, ομολογώντας πως αισθανόταν θηρίο που είχε γυναίκες να μπαίνουν από την πόρτα και άλλες να φεύγουν από το παράθυρο. Ομολόγησε και τη σχέση του με τη Μέριλιν Μονρόε μετά από μια συνάντησή τους σε πάρτι, σημειώνοντας πως διατηρούσαν επαφή κατά διαστήματα. Του είχε μάλιστα τηλεφωνήσει λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της το 1962.

Σε σκηνοθεσία Stevan Riley, το ντοκιμαντέρ χρησιμοποίησε υλικό 200 ωρών από προσωπικές ηχογραφήσεις του ηθοποιού ενώ βρισκόταν στο σπίτι, σε επαγγελματικές συναντήσεις, κατά τη διάρκεια ύπνωσης και θεραπείας και σε συνεντεύξεις Τύπου. Το ντοκιμαντέρ θα βγει την Παρασκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο, 11 χρόνια μετά τον θάνατό του στα 80 του χρόνια.

Ο μελαγχολικός ηθοποιός, που δεν αισθανόταν αντάξιος των 2 Όσκαρ που του απονεμήθηκαν, είχε παραδεχτεί την απέχθειά του για το επάγγελμά του. Η φήμη που απέκτησε τον έκανε απλά πιο δυστυχισμένο. “Οι περισσότεροι ηθοποιοί θέλουν το όνομά τους στις εφημερίδες. Τους αρέσει όλη αυτή η προσοχή. Το να καρφώνει το βλέμμα του πάνω σου ο κόσμος, σαν να είσαι ζώο στον ζωολογικό κήπο, σε απομακρύνει από την πραγματικότητα. Δεν μπορώ να το αντέξω. Το μισώ”.

Αποκαλύπτει ακόμα πόσο πάλευε με τους δαίμονές του όντας γιος ενός βίαιου πατέρα και μιας αλκοολικής μητέρας. “Ο γέρος μου ήταν σκληρός. Ήταν πυροσβέστης. Ένας άντρας χωρίς πολλή αγάπη μέσα του. Συνήθιζε να με χαστουκίζει χωρίς λόγο. Τον έτρεμα εκείνη την εποχή”.

Dailymail

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *