Αυτοί είναι οι 11 σταρ που κάποτε ζούσαν άφραγκοι στο δρόμο και σήμερα είναι πλούσιοι (φωτο)

1Σήμερα, δεν τους λείπει τίποτα. Διάσημη, πλούσιοι, με τεράστιες επαύλεις… Κι όμως, κάποτε αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν καν πού να μείνουν.

Είναι σαν αυτές τις ιστορίες του κινηματογράφου. Αλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς είναι ηθοποιοί, οι οποίοι έζησαν το δικό τους «σενάριο» πριν φτάσουν στην επιτυχία, καθώς ξεκίνησαν σε πολλές περιπτώσεις άφραγκοι, στο δρόμο, να ζουν σε αυτοκίνητα, να κοιμούνται σε παγκάκια ή αυτοκίνητα.

Αυτές είναι 11 τέτοιες ιστορίες διάσημων, που βρέθηκαν κάποια στιγμή άστεγοι, όπως τις παρουσίασε το Business Insider:
Ο σταρ του «Jurassic World», Κρις Πρατ, κάποτε ζούσε σε ένα φορτηγάκι, στη Χαβάη

Στα 19 του, δέχθηκε το εισιτήριο χωρίς επιστροφή προς το Μάουι, από ένα φίλο και ζούσε σε ένα φορτηγάκι, με ψύλλους και ποντίκια. «Πίναμε, δουλεύαμε τις λιγότερες ώρες που μπορούσαμε- 15 με 20 την εβδομάδα- απλά για να έχουμε αρκετά για καύσιμα, φαγητό και υλικά για ψάρεμα. Υπέροχη εποχή», έχει πει. Στο Μάουι, ενώ έκανε το σερβιτόρο, τον εντόπισε μία ηθοποιός που ετοιμαζόταν για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, εντυπωσιάστηκε από την εξωτερική του εμφάνιση και του έδωσε ρόλο.

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον ζούσε στο αυτοκίνητό του πριν πουλήσει τα δικαιώματα του «Εξολοθρευτή» για 1 δολάριο

Οταν έγραφε τον «Εξολοθρευτή», μετά βίας είχε τα προς το ζην και έμενε στο αυτοκίνητό του για ένα διάστημα. Ομως, η βασική ανησυχία του τότε δεν ήταν τα χρήματα. Ηταν αποφασισμένος να σκηνοθετήσει το σενάριό του, παρά την ελάχιστη εμπειρία του. Οι εταιρείες παραγωγής δήλωναν ότι τους άρεσε το σενάριο, όχι όμως και η ιδέα να είναι εκείνος επικεφαλής. Εκείνος επέμενε και τελικά συνεργάστηκε με την παραγωγό Γκέιλ Αν Χερντ, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του σεναρίου για ένα δολάριο και έκανε τον Κάμερον σκηνοθέτη. Η ταινία έβγαλε 77 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ κάποτε ζούσε σε ένα φορτηγάκι και σε μία σκηνή στην αυλή της αδερφής του

Σύμφωνα με τη βιογραφία του, ο κωμικός εγκατέλειψε το Λύκειο και ζούσε σε ένα φορτηγάκι με την οικογένειά του, σε διάφορα σημεία του Καναδά. Τελικά, μετακόμισαν σε μία σκηνή, στην αυλή της μεγαλύτερης αδερφής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνες τις δύσκολες εποχές ήταν που ανέπτυξε την αίσθηση του χιούμορ.

Η ηθοποιός Χάλι Μπέρι είχε μείνει σε καταφύγιο αστέγων, στα 20 της

Οταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει ηθοποιός, στα 21 της, ξέμεινε από λεφτά και η μητέρα της έκρινε ότι το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να μην στείλει άλλα χρήματα στην κόρη της. Εκείνη την περίοδο, η ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει σε καταφύγιο για άστεγους. «Αυτό με έμαθε πώς να φροντίζω τον εαυτό μου και ότι μπορούσα να ξεπεράσω κάθε κατάσταση», έχει πει σε συνέντευξή της.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει κοιμηθεί σε παγκάκια στο Λονδίνο

Ο «Τζέιμς Μποντ» δούλευε ως σερβιτόρος στο παρελθόν και στην αρχή της καριέρας του στην υποκριτική αναγκάστηκε να κοιμάται σε πάρκα, πάνω σε παγκάκια, καθώς δεν είχε χρήματα.

Η τραγουδίστρια Ελα Φιτζέραλντ ήταν άστεγη πριν γίνει η «βασίλισσα» της τζαζ

Το 1981 τραγούδησε για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν, αλλά πριν γίνει η καλύτερη ίσως τραγουδίστρια της τζαζ όλων των εποχών, ήταν μία άστεγη έφηβη, που το είχε σκάσει από το σπίτι της.

Ο εκατομμυριούχος Κρις Γκάρντνερ, πηγή έμπνευσης για την ταινία «Το κυνήγι της ευτυχίας», και ο μικρός του γιος είχαν μείνει στο δρόμο

Οπως καταγράφει και η ταινία, ζούσε στους δρόμους με το γιο του. Εκείνη την εποχή προσπαθούσε να φτιάξει την καριέρα του στα Οικονομικά, παρότι δεν είχε καμία εμπειρία σε αυτό τον τομέα, ούτε καν πτυχίο Κολεγίου. Βρήκε μία θέση ως εκπαιδευόμενος, αλλά εξαιτίας του μικρού μισθού του, η σύζυγός του τον εγκατέλειψε.

Μετά από μία σύγκρουση με τη μητέρα της, όταν ήταν έφηβη, η Τζένιφερ Λόπεζ κοιμόταν σε έναν καναπέ για μήνες

Οταν ήταν 18, η Λόπεζ επέμενε να γίνει χορεύτρια, ενώ η μητέρα της ήθελε να την στείλει στο Κολέγιο. Ετσι, έφυγε από το σπίτι της και άρχισε να κοιμάται σε έναν καναπέ, στη σχολή χορού που πήγαινε. «Ημουν άστεγη, αλλά της είπα ”Αυτό πρέπει να κάνω”», έχει πει η τραγουδίστρια σε μία συνέντευξή της. Λίγους μήνες μήνες αργότερα, βρήκε δουλειά ως χορεύτρια στην Ευρώπη.

Πριν γίνει διάσημος μάγος, ο Χάρι Χουντίνι το είχε σκάσει από το σπίτι του στα 12

Από μικρός ήξερε ότι ήθελε να γίνει μάγος και το έσκασε από το σπίτι του, πηδώντας σε μία εμπορική αμαξοστοιχία. Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με τον πατέρα του, αλλά ήταν τόσο φτωχοί που αναγκαζόταν να ζητιανεύει στους δρόμους.

Η ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ ζούσε σε αυτοκίνητο με τη μητέρα της

Μεγάλωσε σε ένα «πάρκο» με τροχόσπιτα και μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την μητέρα της, όταν ήταν έφηβη, προκειμένου να γίνει ηθοποιός. Πριν εξασφαλίσει τον πρώτο της ρόλο, οι δύο τους έμεναν σε ένα αυτοκίνητο και αργότερα διανυκτέρευαν σε ένα εντελώς άδειο σπίτι, το οποίο σκόπευε να πουλήσει μία φίλη τους.

Στα 10 του ο Τσάρλι Τσάπλιν ήταν στους δρόμους

Μετά από τον πρόωρο θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και έμεινε εκείνος με τον αδερφό του να προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην. Καθώς και οι δύο τους γονείς ήταν στη βιομηχανία του θεάματος, τα δύο αγόρια αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *