Άουτς! Ο Brad Pitt μόλις έκανε μια εκτίμηση για τη ζωή της Angelina που σίγουρα δεν θα της αρέσει

Μπορεί ο Brad Pitt να έχει βρει και πάλι τον…
έρωτα –ή τουλάχιστον να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση- έκανε όμως μία εκτίμηση για την ζωή της Angelina Jolie, η οποία αν την ακούσει δεν θα χαρεί και τόσο. Φαίνεται πως ακόμη και έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους το διάσημο –πρώην- ζευγάρι δεν διατηρεί και πολύ καλές σχέσεις καια αυτό αποτυπώθηκε και στα λόγια του 53χρονου ηθοποιού.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life αναφέρουν, πως μία πηγή κοντά στον Brad Pitt μετέφερε κάποιες δηλώσεις του σχετικά με τη Jolie και την προσωπική της ζωή, οι οποίες αν μας ρωτάς δεν ήταν και πολύ κολακευτικές. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέφερε πως αμφιβάλλει αν η Angie μπορεί να έχει έναν επιτυχημένο γάμο, αφού ο δικός τους απέτυχε.

«Ο Brad καταλαβαίνει ότι οι καλύτερες, πιο υγιείς και διαρκείς σχέσεις χρειάζονται πολλούς συμβιβασμούς, επομένως αν κάποιος έχει σκοπό να παντρευτεί την Angelina θα χρειαστεί να εγκαταλείψει πολλά για να ταιριάξει με τον προκλητικό τρόπο ζωής της. Ο Brad αισθάνεται ότι ενώ θέλει το καλύτερο για εκείνη, μετά από αρκετούς αποτυχημένους γάμους για την Angelina, ο σωστός τύπος γι ‘αυτήν μπορεί να μην υπάρχει», αναφέρει η πηγή.

Κοινώς της είπε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν πρόκειται ποτέ να κάνει ούτε μια σταθερή σχέση. Brad, είσαι κομματάκι σκληρός, δεν μιλάνε έτσι σε μία κυρία και είμαστε σίγουρες πως αργά ή γρήγορα θα σου ανταποδώσει την καλοσύνη σου η γλυκιά Angelina.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *