Ένα γράμμα στη γλώσσα της Wakanda για τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Black Panther»

Ένα γράμμα στη γλώσσα της Wakanda για τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Black Panther»

Η έκπληξη του μικρού θαυμαστή στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Οι θαυμαστές της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Black Panther» (Μαύρος Πάνθηρας) μαθαίνουν τη γλώσσα που ομιλείται στο βασίλειο της Wakanda (Γουακάντα), της φανταστικής μικρής χώρας στη Νοτιοανατολική Αφρική, όπου διαδραματίζεται η υπόθεση.

Ένας μικρής ηλικίας θαυμαστής φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα γράμμα γραμμένο στη γλώσσα της Γουακάντα, το οποίο έστειλε στον πρωταγωνιστή της ταινίας, Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

«Αγαπητέ Μαύρε Πάνθηρα το όνομά μου είναι Μπεν. Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου. Μπορείς να μου απαντήσεις στην επιστολή» αναφέρει προφανώς το μήνυμα.

Ένας άλλος θαυμαστής προσπάθησε να μεταφράσει τι ακριβώς αναφέρεται στην επιστολή.

Ο Μπόουζμαν έγραψε στον μικρό θαυμαστή του και κοινοποίησε τη φωτογραφία του στο Instagram.

«Πόσο ωραίο είναι που η Χάνα Μπεάκλερ δημιούργησε ένα απίστευτο αλφάβητο #BlackPanther και τώρα λαμβάνω mail από θαυμαστές, όπως αυτό; Ευχαριστώ που με ενημέρωσες ότι είσαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, Μπεν. Είσαι τρομερός και η επιστολή σου σημαίνει πολλά για μένα» έγραψε.

Η Χάνα Μπεάκλερ κέρδισε βραβείο Όσκαρ για Καλύτερης Σκηνογραφίας για το έργο της στο «Black Panther».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Indiewire χρησιμοποίησε κινεζικά, αραβικά, καθώς και τις γλώσσες των αφρικανικών φυλών Ντόγκον και Μούρσι για να δημιουργήσει τη γλώσσα Wakandan.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η γλώσσα είναι εξέλιξη «παλαιότερων ιερογλυφικών σε μία πιο πρόσφατη μοντέρνα εκδοχή με αλλαγή των εικονογραμμάτων, αλλά ίδιο το αριθμητικό σύστημα».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *