Αγριο έγκλημα στο Περιστέρι – Δείτε τη στιγμή που η μητέρα του θύματος μπαίνει στο διαμέρισμα που μαχαίρωσαν τον γιο της… [video]

Η μητέρα του έλειπε διακοπές και εκείνος…
δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. Εκείνη ανησύχησε και ζήτησε από την κόρη της να τον επισκεφθεί, για να σιγουρευτεί πως δεν συνέβαινε κάτι κακό.

Δυστυχώς, όμως, είχε συμβεί το χειρότερο… Η γυναίκα βρήκε τον ίδιο της τον αδελφό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο της τραγωδίας και η μητέρα του, η οποία ήταν -όπως είναι λογικό- συγκλονισμένη.

Ένας συνάδελφος του θύματος μίλησε στην τηλεόραση του Ant1. Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο συνάδελφός του τόνισε: «Έχω συγκλονιστεί. Πέμπτη και Παρασκευή δεν ήρθε στη δουλειά, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο. Πολύ καλό παιδί. Δεν είχε πειράξει ποτέ του άνθρωπο. Μόνο τη δουλειά του κοιτούσε. Ήταν πολύ αγχώδης, αλλά ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα. Ποτέ δεν είχε πει ότι έχει κάποιο πρόβλημα».

Δείτε την στιγμή που η μητέρα του μπαίνει στην πολυκατοικία… Το βίντεο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *