Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν …δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν…

1Αν θέλουν να μας δηλητηριάσουν …δεν χρειάζεται να μας ψεκάζουν…και να σκορπούν τα δηλητήρια σε κάμπους και λαγκάδια.

 

Η Δισφαινόλη Α είναι μία τεχνητώς κατασκευασμένη ουσία που είχε σκοπό την μίμηση των γυναικείων ορμονών που λέγονται οιστρογόνα. Τελικά αυτή η ουσία χρησιμοποιείται εκεί που δεν το περιμένουμε γι’ αυτό και βλέπουμε έξαρση φαινομένων που μόνο τυχαία δεν είναι. Η Δισφαινόλη Α , ως απομίμηση γυναικείας ορμόνης προκαλεί διαταραχή του φύλου και της σεξουαλικότητας. Ταυτόχρονα προκαλεί θρόμβους στο αίμα, διαβήτη και καρκίνο του μαστού. Και ξέρετε που χρησιμοποιείται αυτή η ουσία χωρίς να παρεμβαίνει κανείς ; Στα μπιμπερό , στο χαρτί αποδείξεων των ταμειακών, στην κονσερβοποιία, στα γυαλιά ηλίου, στις θήκες CD, σε πλαστικά σκεύη και στα πλαστικά μαχαιροπήρουνα.

 

 

 

 

Κάπως έτσι θα φτάσουν την ομοφυλοφιλία να εξαπλωθεί στο 10% του πληθυσμού που είναι ένας από τους στόχους της Νέας Τάξης.

 

Η συγκεκριμένη διεδομένη ουσία συνδέεται ακόμα με ημικρανίες ακόμα και με την εμφάνιση υπερικινητικότητας κι επιθετικότητας σε κορίτσια 3 ετών.

 

Οι ειδικοί προτείνουν να επιστρέψουμε στη χρήση σκευών από γυαλί, πορσελάνη, ανοξείδωτο ατσάλι και να σταματήσουμε την κατανάλωση κονσερβοποιημένων προιϊόντων για να μειώσουμε την έκθεσή μας στην τεχνητή αυτή γυναικεία ορμόνη.

 

Το σχετικό άρθρο από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ … κοινοποιήθηκε μόλις 13 φορές.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *