Απέτυχε η πώληση στους Τούρκους ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ;

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΑρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής
Η φασιστική Τουρκία του Χαριτζή – Τζιχαντιστή Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν, παρά τις αντικρουόμενες απόψεις, είναι μια σοβαρή χώρα που επί δεκαετίες, κυρίως όμως επί της εποχής Ερντογάν, χαράσσει πολυεπίπεδη εθνική εξωτερική πολιτική, προσπαθώντας αρχικά να διασφαλίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα – έστω και με πόλεμο – και ακολούθως να εγείρει αλυτρωτικές διεκδικήσεις προς άλλα κράτη και πρωτίστως την Ελλάδα, αμφισβητώντας κατά παράβαση όλων των διεθνών συνθηκών, τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε Θράκη και Αιγαίο Πέλαγος! Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας είναι επικεντρωμένες στο εθνικό συμφέρον της χώρας τους και μέσω της προπαγάνδας τους και του χρήματος έχουν διεισδύσει δυναμικά στην Πατρίδα μας! Ο υπογράφων το παρόν κείμενο, επανειλημμένως έχει αναφερθεί, πως οι Τούρκοι αγοράζουν κινητή και ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα! Ενώ ταυτόχρονα, οι Τούρκοι για πολλά χρόνια έχουν “εισβάλλει” στη σκέψη του ελληνικού λαού, διά μέσω των τουρκικών σήριαλ, όπου παρουσιάζεται η καλή και αγαθή πλευρά της Τουρκίας με την ανάδειξη πλούσιων τοποθεσιών και όμορφων ηθοποιών! Σαγηνεύοντας τον ελληνικό λαό, με την απλόχερη βεβαίως χορηγία των καναλαρχών μας, που μπροστά στο κέρδος τους πολυδιαφημίζουν το τουρκικό προϊόν εις βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων!
Αλαφούζος και Ατζούν Ιλιτζαλί…
Ωστόσο, το κερασάκι στην τούρτα της τούρκικης προπαγάνδας ήταν το Survivor του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί που προβάλλεται στον τηλεοπτικό δίαυλο ΣΚΑΪ, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζου! Όπου, πρώτοι και μοναδικοί εμείς αποκαλύψαμε τις άριστες σχέσεις που διέπουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ-Ταγίπ Ερντογάν! Πρώτοι και μοναδικοί εμείς σας αποκαλύψαμε τα σατανικά σχέδια των Τούρκων για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Που κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα διείσδυαν πολύ δυναμικά, μέσω αυτής της εξαγοράς στην ανυποψίαστη Αθήνα και την εφησυχάζουσα ελληνική Πολιτεία! Μια αγορά που ουδέποτε έγινε, αφού με τις συνεχείς αναφορές μας ξεσηκώσαμε τους φιλάθλους του ιστορικού Παναθηναϊκού και συμβάλλαμε στην ακύρωσή της! Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε πως εντάσσεται ο ευτελισμός του προϊόντος Παναθηναϊκός, που βρίσκεται ένα βήμα από τον υποβιβασμό λόγω της πολιτικής, που όλα αυτά τα χρόνια άσκησε στο Σωματείο ο κ. Γιάννης Αλαφούζος! Που αρνήθηκε να πωλήσει το πλειοψηφικό πακέτο σε Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, όπως ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος ιδιοκτήτης της Chipita AE και ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο Γιαννακόπουλος κυματοθραύστης του Ισλαμο-φασισμού της Euro league…
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που όπως είχα γράψει σε προηγούμενο άρθρο μου είναι ο κυματοθραύστης του Ισλαμο-φασισμού της Euro league! Αφού, η διπλωματία – προπαγάνδα της Τουρκίας “περνάει” από τον αθλητισμό! Είχα αναφερθεί πως, δεν είναι τυχαία η εμπλοκή των τουρκικών αερογραμμών ως του μεγάλου χορηγού της Euro league, επί σειρά ετών! Που είχε ως επιστέγασμα, την “απονομή” του πρώτου Κυπέλλου σε τουρκική ομάδα, πέρσι στην Κωνσταντινούπολη! Γι΄ αυτό σήμερα θα τονίσουμε πως, δεν είναι διόλου τυχαία η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του εκτελεστικού διευθυντή της Euro league Τζόρντι Μπερτομέου! Γιατί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι θύλακας αντίστασης στα σχέδια των Τούρκων για την αρπαγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Γιατί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμπνέεται και εμφορείται από πατριωτικά αισθήματα! Όταν, στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και της ΚΑΕ ΠΑΟ σε περίοπτη θέση υπάρχει το ανδρομέδιο ελληνικό έμβλημα, που υπήρχε και στη μπάλα της Euro league πριν χρηστεί μέγας χορηγός της η Turkish Airlines! Αφού ο Τζόρντι Μπερτομέου “εξυπηρετεί” την ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση της ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας και θέλει πάση θυσία να εμβολίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οδηγώντας τον στην αποχώρησή του από αυτό το στημένο παιχνίδι των Τούρκων!
Κινεζικό ενδιαφέρον για την εξαγορά του Παναθηναϊκού;
Προχθές το διαδικτυακό πόρταλ NEWSBOMB σε άρθρο του με τίτλο: «Τεράστιο δώρο Νίκου Παππά σε Αλαφούζο”, μεταξύ των άλλων έκανε την εξής επισήμανση: “Ο Νίκος Παππάς είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει… εργολαβικά να φέρει εις πέρας την προσπάθεια για την έξοδο του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την είσοδο σε αυτή ενός Ταϊλανδού μπρόκερ, που δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων τον θέλουν να δρα για λογαριασμό τρίτου ή και τέταρτου επιχειρηματία, που δεν θέλει να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Τουλάχιστον, όχι ακόμα…»! Μετά από αυτό το δημοσίευμα, δεν μπορεί, εκεί στο NEWSBOMB διαβάζουν Ελεύθερη Ώρα! Αφού, εμείς πάλι πρώτοι, αποκαλύπταμε πως πίσω από την κίνηση του Ταϊλανδού επιχειρηματία κρύβονται οι Κινέζοι! Δείτε τι έγραφα στο άρθρο μου “Το φιλέτο Παναθηναϊκός” που δημοσιεύθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα: «…Ενημερωνόμαστε πως υπήρξε έμπρακτο ενδιαφέρον από την Κίνα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Με μπροστινό στην εν λόγω εξαγορά, τον κολοσσιαίο Όμιλο της ΝΑ Ασίας “Pan Asia Investments”! Αλλά οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η μεγάλη δύναμη αυτού του fund αντλείται από την Κίνα! Αυτή η κίνηση, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πεισματικά αξιώνει πολλά περισσότερα από όσα διατίθεται να δώσει ο συγκεκριμένος επιχειρηματικός Όμιλος, λίγο πριν τον επικείμενο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στη Β΄ Εθνική Κατηγορία! Αλλά στην αγορά έτσι γίνεται! Όταν δεν θέλεις να πουλήσεις καταθέτεις υπέρογκες απαιτήσεις προκειμένου να αποθαρρυνθεί ο εν δυνάμει αγοραστής! Έτσι, εμμένει μετά φανατισμού ο κ. Αλαφούζος σε εξωπραγματικά ποσά για να απογοητευτούν οι επενδυτές από τη ΝΑ Ασία; Εξακολουθεί ο κ. Γιάννης Αλαφούζος να θέλει να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους Τουρκοκαταριανούς και στον Ατζούν Ιλιτζαλί του Survivor; Μια ακύρωση ενδεχόμενης και υπόγειας πώλησης, που θεωρούμε πως βάλαμε και εμείς το χεράκι μας με τα συνεχή άρθρα μας, που έκαναν πολύ μεγάλη αίσθηση στο Πανελλήνιο και κυρίως στους ένθερμους υποστηρικτές του Παναθηναϊκού»!
Θέλει να πουλήσει ο Αλαφούζος; Θα φανεί…
Βέβαια, μετά από αφόρητες κυβερνητικές πιέσεις και όχι μόνο, ο κ. Γιάννης Αλαφούζος χαμήλωσε τις απαιτήσεις, έγινε πιο διαλλακτικός και ενδεχομένως ο ιστορικός ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός να σωθεί! Οι επόμενες ημέρες είναι εξόχως κρίσιμες και θα δείξουν ξεκάθαρα αν θέλει να πουλήσει ή όχι ο κ. Αλαφούζος! Πάντως η μη πώληση του Παναθηναϊκού στους Τούρκους θα είναι μια εθνική επιτυχία…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Αρθρογράφος-πολιτικός αναλυτής
[email protected]
www.egerssi.gr Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *