ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο ΛΟΓΟΣ που πήγε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Έλληνας ηθοποιός!!!! (PHOTO)

38Η αποκάλυψη του…Γιώργου Χρανιώτη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα δεν έχει προηγούμενο. Όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτά αν υπήρξε περίοδος που είχε περιττά κιλά, ο ηθοποιός απαντά:

«Μικρότερος ήμουν δέκα κιλά πιο παχύς και τελείως αγύμναστος. Έτρωγα ότι να ‘ναι και έπινα αλκοόλ σχεδόν καθημερινά. Δεν είχα κανέναν έλεγχο. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σώμα μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι η ψυχή και το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και οφείλουμε να σεβόμαστε εξίσου και τα δύο -και αυτό είναι μια υγιής αντίληψη χωρίς, καμία διάθεση ναρκισσισμού.
Τώρα πιστεύω πως αν άφηνα το σώμα μου, η ψυχή μου θα γινόταν “μαύρη”. Τότε δεν το ήξερα. Επειδή δούλευα πάρα πολύ, η εκτόνωσή μου ήταν το φαγητό και το ποτό. Έχω πάει στο νοσοκομείο από… υπερβολική δόση φαγητού. Επί τρεις ημέρες έτρωγα και έπινα σαν το θεό Διόνυσο. Έσκασα. Πήγε να σπάσει το στομάχι μου. Είχα τρομερούς πόνους. Μου έκαναν μέχρι και εξετάσεις για AIDS, γιατί δεν ήξεραν τι μου συνέβαινε. Όταν είπα στους γιατρούς τι είχα φάει, γέλασαν πολύ. Κατανάλωνα γύρω στις οχτώ χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *