ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που θα συζητηθεί: Όλη η Aλήθεια για τα αίτια γάμου και ΧΩΡΙΣΜΟΥ των Μπογδάνου – Μοσχολιού!

48Και επισήμως τέλος στο γάμο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Τζίνας Μοσχολιού… Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος το βράδυ της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου υπέγραψε την αίτηση διαζυγίου του και μετά και την πρόσφατη μετακόμισή του σε νέα κατοικία στο Κεφαλάρι κάνει νέα αρχή στη ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου λίγους μήνες μετά το θρησκευτικό γάμο τους, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τα σύννεφα στο γάμο τους είχαν κάνει την εμφάνισή τους ήδη από τον Νοέμβριο και οι φήμες για ρήξη στη σχέση τους όλο και πύκνωναν μέχρι που τελικώς και οι δύο τις επισφράγισαν μέσα από αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας έτσι μερίδα του Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, o λόγος που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Τζίνα Μοσχολιού προχώρησαν σε πολιτικό γάμο τον Ιούνιο του 2014 φέρεται να είναι μια εγκυμοσύνη αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε όπως ο ίδιος θεώρησε ότι όφειλε: επισημοποίησε τη σχέση του με τη δημοσιογράφο. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες μετά την υπογραφή του αίτησης διαζυγίου του, το απόγευμα της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του λόγω υψηλού πυρετού.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όσο και η Τζίνα Μοσχολιού, έχουν αφήσει πίσω τους την άσχημη τροπή που πήρε η σχέση τους κάνοντας επαναπροσδιορισμό της προσωπικής τους ζωής.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *