Αυτός ήταν ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου για τον οποίο πήγε στο Survivor (βίντεο)

«Είχαμε σχεδιάσει το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Το είχαμε σχεδιάσει μαζί. Παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν, επειδή πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φθάσω μακριά, οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor. Ήθελα να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα.

Αφιερώνω ό,τι έχω κάνει, και στα αγωνίσματα και παντού, στον Θάνο τον Γκιτέρσο, που με βλέπει από εκεί πάνω, με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ, ήθελα να το πω. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω. Έχω πάρα πολλή ενέργεια μέσα μου και είμαι θετικός άνθρωπος. Οπότε, δεν πρόκειται να το βάλω κάτω. Απλά περίμενα να μείνω λίγο παραπάνω, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ και έχω ζήσει όλες αυτές τις στιγμές με όλα τα παιδιά. Ελπίζω να μην τον έχω απογοητεύσει και απλά να είναι περήφανος για μένα. Θέλω να ‘ναι μόνο περήφανος, τίποτα άλλο. Τα έχω κάνει όλα για αυτόν!»

Αυτή ήταν η εξομολόγηση της Μαρίνας Πήχου αμέσως μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το Survivor 2.

Ο Θάνος Γκιτέρσος πρωταθλητής του kickboxing έχασε τη ζωή του στα 32 του χρόνια, στις αρχές Αυγούστου όταν, ευρισκόμενος στην Ικαρία για διακοπές, πνίγηκε, καθώς φέρεται να παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.

O Γκιτέρσος ήταν επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει δική του σχολή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *