Βρείτε τις διαφορές: Άλλοι πατάνε το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και άλλοι το φιλάνε

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη, η εικόνα ενός Συνδικαλιστή της Δ.Ε.Η πριν μερικές ημέρες, ο οποίος με τρόπο απαράδεκτο άπλωσε το πόδι του, επάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Η πράξη του καταδικάστηκε από όλους τους πολίτες, οι οποίοι νιώθουν εξοργισμένοι.Δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν σέβονται την Ιστορία μας και τον Πολιτισμό μας. Για κάποιους όλα έχουν να κάνουν με τις Ιδεολογίες, με τα Κόμματα και με τα δήθεν Δικαιώματα.
Δείτε:
Ο συνδικαλιστής με το κομπολόι πάτησε το κενοτάφιο, χαλαρά σαν να μην έγινε τίποτα, λες και έκανε κάτι συνηθισμένο.
Ο λόγος για τον οποίο κάποιοι δεν σέβονται την Ιστορία μας είναι ο εξής:
Δεν την γνωρίζουν διότι αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο τι σημαίνει δικαίωμα στην Εργασία και Απεργία. Βέβαια δεν μπορούμε να καταδικάσουμε όλους τους Συνδικαλιστές αλλά δεν μπορούμε και να παραβλέψουμε το γεγονός και να φερθούμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Σε αυτό τον τόπο υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις και αυτές (οι εξαιρέσεις), μας κρατάνε ακόμα ζωντανούς. Παρακάτω θα δείτε μια ηλικιωμένη κυρία η οποία έσκυψε μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Αυτό σημαίνει Ελληνική ψυχή:
Το παραπάνω βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά μας δείχνει την διαφορά που έχουν αυτοί που αγαπάνε την Πατρίδα από αυτούς που δεν την έχουν σε εκτίμηση.
el.gr
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *