Β.Πούτιν: «Η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού»

Μπορεί οι σχέσεις Ελλάδας- Ρωσίας μετά από τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών να είναι τεταμένες , παρ' όλα αυτά ο Πρόεδρος Β.Πούτιν εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήρια και την συμπαράσταση προς τον ελληνικό λαό.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα
Τα συλλυπητήριά του προς την ελληνική κυβέρνηση για τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε τηλεγράφημά του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.
«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπιες της θεομηνίας» αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου. Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *