Γερασιμίδου: Έχω θυμώσει πολύ, η Ελενίτσα δεν έγλειψε ποτέ κανέναν

Γερασιμίδου: Έχω θυμώσει πολύ, η Ελενίτσα δεν έγλειψε ποτέ κανέναν

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Λάκη Λαζόπουλο»

Έξαλλη με όλους αυτούς που υποστήριξαν πως είπε καλά λόγια για τον Λάκη Λαζόπουλο, προκειμένου να συμμετάσχει ξανά στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» είναι η Ελένη Γερασιμίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» επισήμανε ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ με τον κ. Λαζόπουλο και τόνισε: «Η Ελενίτσα δεν έγλειψε ποτέ κανέναν. Δεν χρειάστηκε στη ζωή της να γλείψει κανέναν. Να ξέρουν για ποιους μιλάνε».

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τον Λάκη, έδειξα μια δυσαρέσκεια… Πέρασαν αυτά και ο Λάκης πιθανόν το έχει καταλάβει. Δεν συγχωρώ αυτούς που τον κοπανάνε τώρα, άνθρωποι που τον γλείφανε κάποτε. Η Ελενίτσα δεν έγλειψε ποτέ κανέναν. Έχω θυμώσει πάρα πολύ τώρα. Δεν χρειάστηκε στη ζωή της να γλείψει κανέναν» είπε.

Και πρόσθεσε: «Να ξέρουν για ποιους μιλάνε. Έχω ανάγκη από χρήματα, έχω ανάγκη να δουλεύω. Δουλεύουμε σκληρά και το θέατρό μας πάει καλά. Είναι αίσχος και ντροπή αυτό. Ούτε εκείνος το έχει ανάγκη, ούτε εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι πάλι με τον Λάκη και δεν είναι τέτοια η αμοιβή που να δικαιολογεί να αλλάξω τις συμπεριφορές μου από τότε που πρωτοβγήκα μέχρι σήμερα»


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *