ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ

Υπάρχουν γκρουπακια παιδιών με πολλές μαθησιακές δυσκολίες , χαμηλή νοημοσύνη, διάσπαση προσοχής, νευρολογικά, και πολλά άλλα, που ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό να κάνουν κάτι.
Προσέχετε τα άτομα που λένε οι ικανοί φεύγουν έξω. Είναι ψέματα. Εξυπηρετούν συμφέροντα. Πολλοί πτυχιούχοι φεύγουν έξω να βρουν δουλεια να εξαρτηθούν από κάπου. Δε σημαίνει ότι είναι και ικανοί. Ο ικανός άνθρωπος είναι παντού ικανός. Δεν υπάρχει πιο ικανός σήμερα απ αυτόν που ζει και επιχειρεί στην Ελλάδα και πληρώνει τους ΔΥ κ συνταξιούχους,ενώ θα μπορούσε άνετα να φύγει.
Αυτοί που φεύγουν περιμένουν απτις συντάξεις που δίνουν στην Ελλάδα ικανοί άνθρωποι στους γονείς κ παππούδες τους. Μετά σε κάθε χώρα υπάρχει κατάσταση ισορροπίας. Υπάρχουν οι βραδύνοες, οι έξυπνοι, οι διαταραγμένοι.
Έτσι δημιουργείται το παζλ Παντού τα πάντα.(εισι) Οι άνθρωποι που τα λένε αυτά, έχουν λόγο. Είναι αυτοί που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν προλάβαινε να βήξει η προηγούμενη κυβέρνηση, άφριζαν, ακόμα και για ασήμαντα θέματα. Έχουμε τις αναρτήσεις τους.
Τωρα πάνε να βγουν λάδι και κάνουν ότι δεν είπαν τίποτα. Σκέπτονται ο κόσμος ξεχναει. Ας πω ψέματα να κάνω τη δουλειά μου. Μερικοί τσιμπανε όπως με τον Σωρρα.
Μη πιστεύετε στα συμφέροντα δημοσιολογουντων, και φυσικά όλους αυτούς τους μαυρίζουμε γιατί μας έφεραν την καταστροφή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *