Είμαι ο γιος της κυρά Πόπης και όχι της κυρά Ντόρας

Αποφασισμένος να πάει μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας, ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης. Στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση, στα Πετράλωνα, παρουσία χιλιάδων ατόμων, αναπτύσσοντας το πρόγραμμά του για την Αθήνα μεταξύ άλλων άφησε και πολλές αιχμές για το Μητσοτακέϊκο και ειδικά για την Ντόρα Μπακογιάννη. «Είμαι ο γιος της κυρά – Πόπης και μεγάλωσα σ’ αυτήν την περιοχή. Δεν είμαι πορφυρογέννητος», είπε ο Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στην σχεδιαζόμενη υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη.
Μαθαίνουμε πως η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ξεκινήσει πόλεμο παραπολιτικής, μέσα από τα μέσα δικής της επιρροής για να πλήξει τον δυναμικό Πατούλη.
Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τη ΝΔ ο Δήμος της Αθήνας, καθώς όποιος δηλώσει υποψήφιος μετά τον Γιώργο Πατούλη θα θεωρηθεί «δεύτερος» και θα διασπάσει ή θα προσπαθήσει να διασπάσει την γαλάζια παράταξη με αποτέλεσμα η πλατεία Κοτζιά να βρεθεί πάλι στα χέρια Πασόκων ή και Συριζαίων.
Ρηγιλλάκος Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *