Εθνική τραγωδία δια χειρός Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου: Υπέγραψαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ των «Μακεδόνων»

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πριν από λίγο δια του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου υπέγραψε την πρόσκληση προς τα Σκόπια για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία»
και να συμμετέχουν πλέον οι «Μακεδόνες» αξιωματικοί και πολιτικά στελέχη της γειτονικής χώρας στις εργασίες του ΝΑΤΟ
Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη μεν- αφού όλο αυτό έγινε για να ενταχθούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ- η οποία φυσικά ανατρέπει το βέτο του Βουκουρεστίου του 2008.
Επίσης δημιουργεί de facto μια «μακεδονική εθνότητα» και ξυπνάει τους χειρότερους εφιάλτες του σλαβικού αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια
Σε προσωπική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης αναφέρει:
«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών.
Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό». Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *