Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: Δεν μπορώ να κάνω παιδί, το έχω αποδεχτεί

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: Δεν μπορώ να κάνω παιδί, το έχω αποδεχτεί

«Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις»

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Τζένη Διαγούπη. Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να κάνει παιδί, όμως τονίζει ότι «τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις».

«Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να 'ναι» είπε στην εκπομπή Happy Day.

«Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί» λέει και στέλνει το μήνυμά της στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν μία παρόμοια κατάσταση.

«Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χεσ…α στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος» καταλήγει η Τζένη Διαγούπη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *