ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!! Η σεξουαλική κακοποίηση αλόγων στην Ελβετία παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις

2Οι αρχές της Ελβετίας έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ασφάλεια των ζώων στη χώρα τους καθώς τα κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης ζώων και κυρίως αλόγων, αυξάνονται κατακόρυφα. Ενδεικτικά, το 2014 οι υποθέσεις αυτές αυξήθηκαν κατά 1.542!

Τα ευρήματα έρευνας που διεξήγαγε η οργάνωση για τα «Δικαιώματα των ζώων» υποδηλώνουν πως οι καταγγελίες για παρόμοιες υποθέσεις έχουν τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία.

Συχνότερα θύματα είναι τα άλογα, τα οποία αποτελούν το 10% των κακοποιημένων ζώων.

«Πρόκειται για σχετικά αυξημένο ποσοστό, σε σύγκριση πάντα με άλλα ζώα. Στο σύνολο, 105 περιπτώσεις κακοποίησης αλόγων έχουν αναφερθεί την περασμένη χρονιά, αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος, αλλά πιθανότατα πολύ πιο κάτω από τον πραγματικό αριθμό περιστατικών», σημειώνει ειδικός του οργανισμού.

Η οργάνωση που δίνει τα στοιχεία στον ελβετικό Τύπο, πιστεύει πως τα ποσοστά των κακοποιημένων αλόγων είναι πολύ υψηλότερα, δεδομένου πως 150.000 Ελβετοί πολίτες λαμβάνουν μέρος σε δραστηριότητες ιππασίας και υπάρχουν στη χώρα περισσότερα από 110.000 άλογα.

Γενικά, το δημοσίευμα της εφημερίδας 20 Minuten, σημειώνει πως οι ειδικοί πιστεύουν πως τουλάχιστον 10.000 πολίτες που ζουν στην Ελβετία είναι ύποπτοι για ζωοφιλία και ζητούν από την κυβέρνηση ενίσχυση του νομικού πλαισίου που προστατεύει τα ζώα.

aek365.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *