Ζουράρις (ναί αυτός ο διπρόσωπος) : «Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε»

«Έχουμε πάθει σμίκρυνση κεφαλής». Αυτό δήλωσε την Πέμπτη ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις σε ημερίδα για τις νομικές πτυχές της συμφωνίας των Πρεσπών. Στην ημερίδα ο κ. Ζουράρις πήρε το λόγο από τον Νίκο Κοτζιά με το ζόρι, αφού δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει.
«Εμάς τους Μακεδόνες μας ακρωτηριάσατε στο καθ’ ολοκληρίαν… Ακρωτηριάσατε το όνομα μας που είναι τμήμα της ταυτότητας μας», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.
Το στραβό όνομα, προειδοποίησε ο Κώστας Ζουράρις, προκαλεί δυστυχίες.
Τη στιγμή που πήρε το λόγο ο κ. Ζουράρις, ο υπουργός Εξωτερικών ήταν έτοιμος να κλείσει η συζήτηση.
Ο κ. Κοτζιάς αντέδρασε σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είναι Βουλή εδώ», και τονίζοντας ότι η συζήτηση ολοκληρώθηκε. «Το πρόγραμμα έλεγε ότι μετά θα γίνουν ερωτήσεις και εισηγήσεις κι αυτό κάνω» απάντησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με τον υπουργό Εξωτερικών να υπαναχωρεί για να μην δοθεί έκταση στην αντιπαράθεση.
Διπρόσωποι άνθρωποι μας κυβερνούν όπως όλοι καταλαβαίνετε (από την μία ο ζουράρις στηριζει την κυβέρνηση στο ξεπούλημα της μακεδονίας με την ψήφο του και απ την άλλη τώρα το παίζει μακεδονομάχος… ε ρε πίσσα και πούπουλα που θέλουν όλοι τους άλλα ποιος να το κάνει ! )
ρε το ζουραράκο που το παίζει και καουboys !!! Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *