Ηθοποιός του Game of Thrones αποκαλύπτει το σενάριο της έκτης σεζόν! (ΦΩΤΟ)

1Εν αναμονή της έκτης σεζόν του GameofThronesκανείς δεν είναι ευνοημένος καθώς ακόμα και οι αναγνώστες των βιβλίων είναι στο μαύρο σκοτάδι μιας και ο Τζορτζ Μάρτιν έχει κάνει το έκτο βιβλίο της σειράς πιο αδύνατο κι απ’ το γεφύρι της Άρτας!

Όμως τώρα ένας ηθοποιός της σειράς αποφάσισε για κάποιον ακατανόητο λόγο να μοιραστεί μαζί μας κάτι που μοιάζει μάλλον με σημαντικό στοιχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!

Ο ηθοποιός Έλι Χαντάντ που εδώ και λίγο καιρό έχει ενταχθεί στη σειρά υποδυόμενος έναν Ντοθράκι ανέβασε στο Instagramμια φωτογραφία με μια σελίδα του σεναρίου που πρέπει να μελετήσει!

Φυσικά αμέσως έγινε χαμός από τους φαν της σειράς, οι οποίοι προσπάθησαν να δουν τι ακριβώς λέει η φωτογραφία αν και μακρινή!

Σύμφωνα με την κοινότητα του Γουέστερος, Watchers on the Wall, στην φωτογραφία συμπεριλαμβάνεται ο παρακάτω διάλογος:

“I like her.”

“She’s paler than milk.”

“I bet she gets nice and pink when you pinch her.”

“I’d like to know what a Khaleesi tastes like.”

“Good. You can suck my d….”

*Laughter all round*

Φυσικά αμέσως μετά ξεκίνησαν και οι θεωρίες για την εξέλιξη της σειράς, για το μέλλον της Καλίσι, η οποία τελειώνοντας ο πέμπτος κύκλος είχε μείνει περικυκλωμένη από Ντοθράκι στο πουθενά.

1Ο ηθοποιός λίγο μετά διέγραψε τη φωτογραφία, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει! Προς το παρον είναι άγνωστο κατά πόσο θα επιπληχθεί. Βέβαια, υπάρχει πάντα η πιθανότητα όλο αυτό να είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *